vineri, iulie 1, 2022

Această rezoluție de an nou vă poate fi foarte benefică.

Este foarte greu să te ții în anul care începe de schimbări drastice și uluitoare. Mai bine stabilești un singur lucru pe care să îl urmezi cu conștiinciozitate. Cum ar fi, în fiecare zi să mănânci 5 porții de legume. Aceasta este cel mai ușor de respectat și îți va da garantat o stare de bine.

Legumele au puține calorii și multe fibre. Dacă înlocuiți alte alimente cu legume, veți avea un aport caloric scăzut și o siluetă din ce în ce mai fermă.

Te-ar mai interesa: Durerea de sâni: Când ar trebui să te îngrijoreze,...

Chiar dacă nu faceți schimbări majore de dietă, faptul că mâncați multe legume vă va ajuta să aveți o talie mai subțire și un IMC mai mic.

Aportul mare de fibre din legume va aduce multe beneficii. Un studiu german arată că fiecare gram de fibre pe care îl consumăm anulează 7 calorii!

Așadar, o dietă bogată în fibre va regla nivelul insulinei, va ține foamea în frâu și nivelul de energie constant.

Având un mediu intestinal sănătos, veți fi mai protejați în fața bolilor. Va crește imunitatea și veți avea o stare de spirit bună.

Oamenii de știință de la Universitatea din Nottingham, din Marea Britanie, au descoperit că cine consumă multe legume are și o piele frumoasă, luminoasă și sănătoasă.

Te-ar mai interesa: HOROSCOP 1 iulie: Trei zodii încep luna cu vești e...

Iar un alt studiu, realizat de Universitatea St. Andrews, a concluzionat că persoanele care au în meniul zilnic minimum trei porții de legume sunt mai atrăgători și cu mai mult succes la sexul opus decât cei care nu consumă legume.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private