luni, aprilie 19, 2021

Dalai Lama s-a vaccinat anti-covid. „S-a oferit să vină la spital ca un om obișnuit”. Care este mesajul liderului spiritual al Tibetului.

În cursul zilei de sâmbătă, 6 martie, Dalai Lama. liderul

spiritual al Tibetului, s-a vaccinatla un spital din Dharamsala. Acesta a ținut să mulțumească Guvernului Indiei pentru facilitarea imunizării.

Liderul spiritual al Tibetului a primit vaccinul Astra Zeneca, dezvoltat de Oxford și produs la una din fabricile de profil din India. Odată cu Dalai Lama au fost imunizate alte 10 persoane din stafful său, cu același vaccin Astra Zeneca.

Dalai Lama s-a vaccinat: Este de foarte mare ajutor

Potrivit AP, Dalai Lama a fost ţinut sub observaţie aproape o jumătate de oră. După ce a fost vaccinat anti-covid, Dalai Lama le-a cerut oamenilor să meargă

să se vaccineze, în număr cât mai mare.

„Pentru a preveni unele situaţii serioase, faceţi această injecţie. Este de foarte mare ajutor. Vreau să împărtăşesc cu voi că mai mulţi oameni ar trebui să aibă curaj să facă această injecţie. Pentru un beneficiu mai mare. Este foarte important. Eu m-am vaccinat. Așa că și alți oameni ar trebui să se vaccineze”, a declarat Dalai Lama.

Administraţia tibetană ceruse guvernului central să ia măsuri pentru vaccinarea liderului spiritual încă de acum două luni. Până acum, au fost raportate aproape o mie de decese în provincia tibetană.

Dr. G.D.

Gupta de la Spitalul Zonal, unde a fost administrată imunizarea anti-covid, a declarat reporterilor că Dalai Lama nu a vrut să se vaccineze peste rând.

„S-a oferit să vină la spital ca un om obișnuit pentru a se vaccina”, a declarat acesta.

Ultimele stiri

Parteneri