Sari la conținut

Dan Negru a rămas MUT când a văzut ASTA: M-am pipăit să văd dacă n-am MURIT!

Dan Negru a rămas MUT când a văzut ASTA. Îndrăgitul prezentator TV este uimit de când a văzut ce a dat România TV, pe post, despre el.

„Nu merit nimic din cuvintele frumoase scrise in sutele de articole din zilele astea. Nimic!!! E meritul formatelor și al echipelor! Dar cel mai mult m-a emoționat concurența. Între Antena și Kanal, RomâniaTV a avut aseară un episod prin care mi-a mulțumit pentru anii mulți de televizune. Nu sunt obișnuit cu normalitatea asta. Sau nu in timpul vieții. De vreo trei ori m-am pipăit să văd dacă n-am murit.

In lumea mare a televizunii asta e normalitatea. Mi-l amintesc pe Berlusconi mulțimindu-i public lui Paolo Bonolis, prezentator italian, atunci când acesta a plecat de la Mediaset la RAI. Noi, televiziunea de aici, am pierdut multi oameni cărora n-am apucat sa le spunem că-i prețuim cât trăiau… Cristina Țopescu, Andrei Gheorghe, Mile Cărpenișan, Tavi Iordachescu…

Am vorbit ieri la telefon cu Horia Moculescu. Tocmai ieșise din spital si avea vocea stinsă… 84 de ani. I-am promis ca mâine ne întâlnim si vineri filmam pentru „Legendele”. A fost o vreme șeful divertismentului in TVR. A fost si șeful meu. Povara recunoștintei e mai de preț decat povara urii!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Primul mesaj după plecarea de la Antena 1

Dan Negru a transmis ieri un mesaj, în contextul plecării sale de la Antena 1 și semnarea cu Kanal D.

„Cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni! Mulțumesc pentru toți anii din urmă! Am văzut vorbele frumoase spuse de colegii mei. Le mulțumesc! Porecla „regele audiențelor” le-o datorez lor! Ei au făcut posibile toate succesele mele de televiziune și împreună plecăm pe drumuri noi.

Nu căutați vreo urmă de neînțelegere cu cei rămași. N-o să găsiți! Ei rămân prietenii și colegii mei. Lecția de fair-play spune să nu arunci cu pietre in fântâna din care ai băut apă! Există un om căruia ii mulțumesc deplin pentru drumurile mele trecute și viitoare: Valeriu Lazarov, unul din fondatorii televiziunii moderne europene. Cand începeam un proiect nou ne îndemna „să țintim luna „/ „Și dacă ratați luna, sigur nimeriți o stea!”

Anul asta se fac 30 de ani de la prima mea legitimație din Radio-Televiziunea Română. Nu-l mai recunosc pe puștiul din fotografie. Dar încă țintesc luna…”, a fost mesajul transmis de Dan Negru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel