Sari la conținut

Mircea Badea, vorbe grele pentru Dan Negru după reacția pe care a avut-o față de tragedia de la Crevedia: „Un manelist care dă din mâini. E plin de Gigei ca el care acum o ard intelectual”

Sursa foto: arhiva Doctorul Zilei
Mircea Badea, despre referendumul familiei

Din cuprinsul articolului

Mircea Badea a transmis un mesaj ferm și dur la adresa colegului său Dan Negru.

Ca în fiecare seară, Mircea Badea abordează temele din presă și le dezbate în cadrul emisiunii ” În gura presei”. În mod evident, subiectul de actualitate din ultimele zile a fost tragedia de la Crevedia față de care, firește, au reacționat fel de fel de nume din showbiz, inclusiv Smiley. Surprinderea a fost că s-a trecut de la Smiley la…. Dan Negru. Mircea Badea s-a dezlănțuit și a ținut să amintească, prin comparație, de Dan Negru, pe care l-a numit „manelist”.

„Smiley este revoltat după explozia de la Crevedia! Hai că mă învăţasem cu prezenţa manelistului Dan Negru, care după ce a făcut manelisme toată viaţa lui şi emisiuni cu toţi maneliştii de pe planetă, dând din mâini că n-avea vocabular, dintr-odată identifică el fenomene, le comentează, trage semnale de alarmă! De-abia mă învăţasem cu Dan Negru şi specia lui e destul de numeroasă, e plin de Gigei care au făcut numai manelisme şi acum o ard intelectual fini şi „profunji”. „Tragedie după tragedie, ni se trage de la şmecherie!” – a zis Smiley. Şi rimează! Talentat!” – a comentat Mircea Badea în ediţia de luni seara a emisiunii „În gura presei.”

Mesajul lui Dan Negru

În urmă cu două zile, Dan Negru a publicat pe pagina de Facebook un mesaj care a provocat fel de fel de reacții în mediul online, printre care și în emisiunea lui Mircea Badea:

„Banii sunt motivul pentru care șoferii trec la alimentarea cu GPL, gazul care a explodat la Crevedia. In Europa circulă vreo 28 milioane de mașini cu GPL din care vreo 15 milioane sunt Dacii ! În ultimele zile, prețul carburanților a crescut din vina lăcomiei distribuitorilor care profită de perioada concediilor in care consumul e mare. De asta GPL e soluția multora! De asta sunt zeci de stații ilegale GPL prin toată țara.
Cândva am avut in Ploiești prima rafinărie de petrol din lume. Consumul mediu anual în Romania este de 7 milioane de tone de carburanți. Doar două treimi se mai produc în cele trei rafinării din țară, restul se importă. Noi, cei cu prima rafinărie de petrol din lume! Candva..”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel