miercuri, mai 31, 2023

Dan Negru a scris un mesaj după ce englezii i-au confiscat lui Abramovic clubul Chelsea și în Europa s-au confiscat iahturi și proprietăți de sute de milioane de euro de la oligarhii ruși.

Prezentatorul TV a postat pe pagina sa de Facebook o hârtie despre care spune că o lasă copiilor săi. O amintire a dezastrului făcut de comunismul rusesc – spune Dan Negru.

“Dumnezeu nu bate cu bâta, bate cu destinul !

Te-ar mai interesa: CNSU a aprobat Planul Național de Răspuns la Situa...

Englezii i-au confiscat lui Abramovic clubul Chelsea și in Europa s-au confiscat iahturi și proprietăți de sute de milioane de euro de la oligarhii ruși.

O fi bine, n-o fi? Las mai jos hârtia scrisă de mână,cu pixul,la repezeală, prin care comuniștii aduși de ruși in România le-au confiscat totul bunicilor mei.

Am moștenit hârtia și o las copiilor mei ca amintire a dezastrului făcut de comunismul rusesc.
Sunt milioane de români care au trecut prin asta!

Nu știu dacă rușilor de azi li s-au confiscat averile tot printr-o hartie scrisă cu pixul la repezeală așa cum au făcut-o bunicii lor in țările pe care Uniunea Sovietică le-a distrus. Dar o fi adevărat că nepoții plătesc păcatele bunicilor.

Te-ar mai interesa: Horoscop 31 mai 2023. Noi oportunităţi şi multe su...

Greșelile se îndreaptă , păcatele se răzbună…”, a scris Dan Negru pe pagina de Facebook.


Pagubele provocate de razboiul din Ucraina sunt pentru moment estimate la 100 de miliarde de dolari

Pagubele provocate de războiul din Ucraina sunt pentru moment estimate la 100 de miliarde de dolari, potrivit evaluărilor preliminare ale autorităţilor de la Kiev.

Acestea precizează că doar jumătate dintre întreprinderi mai funcţionează, dar nu toate la capacitate maximă.

Bombardamentele forţelor ruse continuă, iar primele negocieri de la nivel de miniştri de externe s-au încheiat fără niciun rezultat.

Te-ar mai interesa: Niciun medic de familie pentru 12 localități buzoi...

Ministrul de externe ucrainean, Dmitro Kuleba, a cărui ţară a fost invadată acum 15 zile de armata rusă, a precizat că nu s-a făcut nici un progres astăzi la negocieri nici în privinţa încetării focului, nici în cea a deschiderii unui coridor umanitar în orașul Mariupol, asediat de mai bine de o săptămână.

Conform Ministerului de Externe de la Kiev, Kuleba urmărea să obţină o încetare imediată a focului, o ameliorare a situaţiei umanitare la Mariupol, Harkov, Sumî, Volnovaha şi alte oraşe ucrainene, o retragere a trupelor ruse de pe teritoriul Ucrainei.

Te-ar mai interesa: Ciucă și Ciolacu au bătut palma cu sindicaliştii d...

Partenerul său de discuţie, ministrul rus de extene, Serghei Lavrov, a susţinut, după convorbiri, că Rusia nu a atacat Ucraina şi a dat vina pentru război pe Occident.

Întâlnirea a avut loc în Antalya, în prezenţa ministrul turc de externe, Mevlut Csavuşoglu. Între timp, bombardamentele ruse în oraşul ucrainean Mariupol au fost reluate azi, după ce ieri acestea au distrus o maternitate, iar oamenii nu pot fi evacuaţi din oraş.

Te-ar mai interesa: Medic celebru, despre cel mai toxic produs pe care...

Deşi Moscova susţine că nu a bombardat un spital, ci o clădire în care erau militari ucraineni, incidentul a fost condamnat dur de comunitatea internaţională, fiind catalogat drept genocid.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private