duminică, noiembrie 27, 2022

Dana Budeanu a rezolvat problema facturilor mari primite de părinții săi pentru consumul de curent electric. Iată ce a făcut cunoscuta creatoare de modă.

Cunoscuta creatoare de modă Dana Budeanu a anunţat, la România TV, că a ajuns la o înţelegere cu furnizorul de energie electrică după ce părinţii ei au primit două facturi uriașe nejustificate, una de 3100 de lei și alta de 3400 de lei de la ENEL.
Potrivit Danei Budeanu, aceste sume enorme nu se justifică din moment ce părinții săi nu au aparate de aer condiționat, care poate ar fi justificat un consum mai mare.

Cum s-a rezolvat

„S-a rezolvat. Acum aşteptăm următoarea factură. S-a rezolvat în sensul că banii au rămas la ENEL şi cum ar veni o să ni scadă ei în timp probabil.
Motivul: eu cred că au vrut să inducă … au venit să schimbe contorul, cum ar veni să nu fi fost contorul greşit. Pe româneşte, în momentul de faţă nu merge contorul pentru că probabil se scade suma aia imensă.
Vă daţi seama, ai mei nu au consumat atât niciodată. Probabil anul asta nu mai vin facturi. Contorul nu mai înregistrează pentru că tu probabil ai un credit imens la Enel.
Ce cred eu că se întâmplă este că au bineînţeles istoricul facturilor, au văzut care este consumul şi aproximează ei, se uită în urmă şi o să scadă suma constant.
La 6500 lei, probabil va dura … ai mei plătind 300 lei pe lună, ne vedem în 2024. Iarna asta nu e pe barosăneală, nu e nimic moca, e pe 6500 lei care sunt la Enel.
Suntem bine, am vrut noi să plătim în avans”, a explicat Dana Budeanu, la România TV.
Extrem de revoltată în urmă cu ceva timp, când a aflat cât au de plătit părinții săi la curent, Dana Budeanu declarase că a depus reclamație la ANPC și a sunat la furnizorii de energie electrică.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private