Sari la conținut

Dana Budeanu atac dur la adresa Premierului Cîțu: „N-a știut să răspundă la nicio întrebare. Ne-a spus că n-avem guvern”

Dana Budeanu lansează un nou atac dur la adresa Premierului Cîțu, în urma conferinței de presă pe care a acesta a susținut-o în cursul zilei de ieri, alături de Raed Arafat. Budeanu l-a acuzat pe Premier de incapabilitatea de a răspunde întrebărilor presei, dar și de faptul că întrega comunicare politică a actualului Guvern are loc prin intermediul unor schimburi de replici lansate în presă între membrii Guvernului.

„Uitați-vă ce se întâmplă în Guvern. Nu știu dacă cineva a văzut, astăzi, conferința de presă a lu’ Cîțu și a lu’ Arafat. Eu m-am uitat de aici, de la bogați. Ideea este că, ok, fiecare e limitat… a fost, nu a fost la școală, nu contează. Și ajunge prim-ministru, să zicem sau… șefu’ la salvări, nu contează asta. Eu, ca șef al statului – nici nu știu cine e șeful statului, să zicem că e președintele – dacă vedeam conferința de presă de astăzi a lu’ Câțu și a lu’ Arafat, atâta cât a fost ea, cu întrebările alea așa cum au fost ele, îmi dădeam seama că… nu că sunt pe marginea prăpastiei, e o chestie de siguranță națională. Nu mai poți, nu ai cum. În secunda aia demiți PM-ul (n.r. – primul ministru) și pe Arafat pe loc. Nu există. Nu există așa ceva.

Cîțu venea după ședința de Guvern, că așa a fost conferința, și au venit ziariștii acolo și au întrebat. (…) Unii au întrebat aberații, alții au întrebat alte chestii. N-a știut să răspundă la nicio întrebare, n-a răspuns la nimic. Venea de la ședința de Guvern. Nu există asta. Noi nu avem guvern! El nu știa nimic. (…) El răspundea: să așteptăm miniștri să vină să spună ce au făcut. Cum miniștri? Păi tu ești șeful lor. Tu ești șeful Guvernului, tu trebuie să visezi ce se întâmplă. Habar n-avea, nu a răspuns la nicio întrebare.

”Noi nu suntem conduși de nimeni”

După care, nu știu dacă a observat presa, dar cu siguranță a observat, a spus la un moment dat foarte clar, dar așa, un pic în joacă: domne’, eu am comunicat coaliției că trebuie să existe comunicare. Adică el ne-a anunțat că nu există. Deci după un an, sau de când naiba sunt ăștia, nu există comunicare. Deci noi nu suntem conduși de nimeni. După care spune: însă, comunicarea momentan se face prin presă.

Cîțu ne-a anunțat că noi n-avem guvern. Noi nu avem guvern! (…) Așa sunt și titlurile ultimelor șase luni: Drulă îi dă replica lui Cîțu, Cîțu îi dă replica lui Orban, Orban îi dă replica Cîțu. Ei nu există ca guvern. Ei vorbesc prin presă”, a declarat Dana Budeanu în emisiunea ”Sinteza Zilei” de la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.