luni, ianuarie 30, 2023

În cadrul emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3, a fost prezentat proiectul Fundației Crucea Alb-Galbenă care ajută zeci de mii de bătrâni singuri din București.

Potrivit Antena3, Primăria Capitalei aloca o anumită sumă acestei fundații pentru a avea grijă de bătrânii noștri, însă Nicușor Dan a tăiat acest ajutor.

Prezentă în cadrul emisiunii, Dana Budeanu s-a revoltat în contextul în care a constatat că guvernul are priorități minore, deși bătrânii din România se descurcă din ce în ce mai greu.

Te-ar mai interesa: Efectul surprinzător pe care îl are acest condimen...

„Aș vrea să îl întreb pe domnul prim-ministru Ciucă, cum este posibil să treacă într-o fracțiune de secundă, într-o săptămână o hotărâre de guvern prin care din banii mei și ai românilor ați plătit un miliard de lei, pentru becuri și nu sunteți în stare să treceți un proiect de lege pentru bătrânii datorită cărora suntem astăzi aici? Mișeilor ce sunteți! Nu vă este rușine?

Un miliard de lei ca să mergem să ne luăm bec led ca să facem economie la curent. Avem curent! Cine beneficiază de acest furt calificat. (…) Asta se face în România, asta face guvernul. Ăsta este proiectul lui Ciucă. Puteți să sunați la numărul acesta? Nu vreau nici un bec. Donați acum, hoților, un milion de euro din cele un miliard de lei, acestei fundații”, a spus Dana Budeanu.

Te-ar mai interesa: Ai degete de ”foc”, ești o persoană ambițioasă. Ce...


Dana Budeanu: Mâncarea din spitale, frigul din spitale, mizeria din spitale și accesul la sănătate

Dana Budeanu a vorbit recent despre mascaradele guvernării din România din ultimii ani. Mai exact, creatoarea de modă se referă la acele subiecte pentru care vedem zilnic frământări în rândul coaliţiei şi din care nu rezultă niciodată ceva concret.

Printre alte subiecte, Dana Budeanu a făcut referire și la situația spitalelor din România: mâncarea, frigul și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta, potrivit spuselor sale.

Te-ar mai interesa: O femeie de 40 de ani a murit în somn după ce a fă...

„Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România” – spune Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

„Mascarada, este unul dintre cuvintele, să le spun așa, pe care le-am lansat în anii ăștia grei prin care am trecut cu concursul USR.

Dana Budeanu: Mascarada de pe locul 1

1. Mizeria de la Ministerul Sănătății referitoare la mâncarea din spitale, frigul din spitale, mizeria din spitale și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta definitiv și care nu s-a mai reluat niciodată deloc in spital.

Te-ar mai interesa: Pansament gastric natural. Acest ceai elimină arsu...

Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România, cu excepția, probabil la 5 % dintre acestea.

Mizerie este, apă caldă, căldură nu există în spital. Știm asta foarte bine. Asta este, cred eu, mascarada de pe locul 1.

2. Prețul la energie „liberalizat” – o bătaie de joc care și aia se va reglementa acum printr-o ordonanță care va diminua cât de cât furtul calificat al băieților deștepți și atât, care nu avea niciun rost și n-a avut niciun sens.

Te-ar mai interesa: Medic român: Două semne care ar trebui să ne ridic...

3. Problema a pensiilor – o problemă foarte, foarte gravă.

Dacă observați, toate aceste trei mascarade targetează strict oamenii amărâți, adică majoritatea populației, care nu știu dacă astăzi mai au vreo șansă de supraviețuire.

Atunci când te lovesc toate astea trei, eu nu înțeleg în ce fel te poţi salva și cum”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private