marți, mai 11, 2021

Scandalul politic cauzat de demiterea lui Vlad Voiculescu a stârnit reacții nemărginite.  Celebra creatoare de modă, Dana Budeanu, din ce în ce mai prezentă și ea pe scena politică, nu a putut rata acest moment și comntează

fiecare decizie a fostului ministru al Sănătății.

„Bă, dacă mă dați afară, o să dau astea, sau ce? Unde suntem? La alba-neagra?”

„Noi vorbim despre o situație care s-a creat în jurul lui Vlad Voiculescu, da? Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect? Corect. Pe care el le avea, PNL-ul nu voia să le dea. Nu mai este relevant. De ce nu este nimic relevant din ceea ce se întâmplă? Pentru că Vlad Voiculescu, în momentul în care a descoperit el aceste nenorociri, nu a făcut nicio sesizare, atenție. Nicio sesizare la autoritățile statului.

Niciuna! Aceste informații sunt extrem de grave, astea cu care a ieșit el. El trebuia să se ducă și să sesizeze autoritățile statului. Altfel, este penal. El a tăinuit aceste informații, aceste dezvăluiri le-a ținut pentru el, într-un buzunărel, ca să facă ce cu ele? Să se ducă să zică ce? Bă, dacă mă dați afară, o să dau astea, sau ce? Unde suntem? La alba-neagra? Da, suntem la alba-neagra”, a spus Dana Budeanu, luni, la Sinteza Zilei.

Dana Budeanu: Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru.

„Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru. Nu a fost linşat de media. Alo,

trezirea! El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău. Ce vrei, dacă s-a dus nevastă-sa, să nu facă vreo prosteală, după ce s-a anunţat (n.r. demisia). S-a dus la Minister. În ce calitate a intrat în Minister, că eu dacă mă duc acum la Minister, mă opreşte la poartă. Ea a intrat. Whatever. A venit nevasta omului, o fi sunat omul, nu contează. Nu, Vlăduţ e un fătălău care nu e în stare de nimic. Stă de ieri să îi scrie nevastă-sa postarea pentru Facebook, că de acolo se conduce ţara.

Ţara, condusă de fătălăii de pe Facebook, este asta pe care o vedeţi, despre care v-am tot povestit

ani de zile”, a spus Dana Budeanu într-o înregistrare difuzată de ştiripesurse.ro.

Ultimele stiri

Parteneri