duminică, iunie 4, 2023

Scandalul politic cauzat de demiterea lui Vlad Voiculescu a stârnit reacții nemărginite.  Celebra creatoare de modă, Dana Budeanu, din ce în ce mai prezentă și ea pe scena politică, nu a putut rata acest moment și comntează fiecare decizie a fostului ministru al Sănătății.

„Bă, dacă mă dați afară, o să dau astea, sau ce? Unde suntem? La alba-neagra?”

„Noi vorbim despre o situație care s-a creat în jurul lui Vlad Voiculescu, da? Vlad Voiculescu a difuzat informații false care pun în pericol siguranța populației. Corect? Corect. Pe care el le avea, PNL-ul nu voia să le dea. Nu mai este relevant. De ce nu este nimic relevant din ceea ce se întâmplă? Pentru că Vlad Voiculescu, în momentul în care a descoperit el aceste nenorociri, nu a făcut nicio sesizare, atenție. Nicio sesizare la autoritățile statului. Niciuna! Aceste informații sunt extrem de grave, astea cu care a ieșit el. El trebuia să se ducă și să sesizeze autoritățile statului. Altfel, este penal. El a tăinuit aceste informații, aceste dezvăluiri le-a ținut pentru el, într-un buzunărel, ca să facă ce cu ele? Să se ducă să zică ce? Bă, dacă mă dați afară, o să dau astea, sau ce? Unde suntem? La alba-neagra? Da, suntem la alba-neagra”, a spus Dana Budeanu, luni, la Sinteza Zilei.

Te-ar mai interesa: Mihai Voropschievi a realizat horoscopul sufletelo...

Dana Budeanu: Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru.

„Fătălăul ăsta mic, în trei luni era să facă dezastru. Nu a fost linşat de media. Alo, trezirea! El a fost plasat acolo şi nu a făcut faţă, că e fătălău. Ce vrei, dacă s-a dus nevastă-sa, să nu facă vreo prosteală, după ce s-a anunţat (n.r. demisia). S-a dus la Minister. În ce calitate a intrat în Minister, că eu dacă mă duc acum la Minister, mă opreşte la poartă. Ea a intrat. Whatever. A venit nevasta omului, o fi sunat omul, nu contează. Nu, Vlăduţ e un fătălău care nu e în stare de nimic. Stă de ieri să îi scrie nevastă-sa postarea pentru Facebook, că de acolo se conduce ţara.

Te-ar mai interesa: Un nou studiu arată care este principala cauză a s...

Ţara, condusă de fătălăii de pe Facebook, este asta pe care o vedeţi, despre care v-am tot povestit ani de zile”, a spus Dana Budeanu într-o înregistrare difuzată de ştiripesurse.ro.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private