Sari la conținut

Vlad Voiculescu: ”Au trecut foarte mulți ani în care oamenii care fură din Sănătate nu au fost atinși. Nici cu o floare”

Scandalul privind subraportarea deceselor
Sursă foto: arhiva Doctorul Zilei
Vlad Voiculescu

Vlad Voiculescu face acuzații grave. Ministrul demis al Sănătății a declarat, pentru EuropaFM că nu există niciun domeniu al Sănătății care să nu fie corupt.

”Sunt puține locuri în sănătate în care să nu fie cel puțin câteva componente care să nu fie de natură a fi investigată de către DNA. În oricare dintre domenii – de la angajări, la achiziția de medicamente, la achizițiile făcute pentru investiții în spitale. Nu cred că are nimeni vreo îndoială că Mafia din Sănătate e prezentă, și nu de ieri de astăzi. Și apoi, un astfel de sistem se așează, cu cât trece mai mult timp și nu este deranjat, toate interesele care sunt mufate, într-un sens sau altul de acest sistem. Au trecut foarte mulți ani, prea mulți ani, în care oamenii care fură din Sănătate nu au fost atinși. Nici cu o floare”.

Etichete:

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.