vineri, august 19, 2022

Pe fondul creșterii explozive a cazurilor de COVID, autoritățile ar putea impune noi măsuri de protecție împotriva virusului.

În acest context, Dana Budeanu a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre măsurile pe care Guvernul le-ar putea lua în următoarea perioadă. Măsurile COVID nu sunt necesare, spune una dintre cele mai vocale persoane publice din România.


Dana Budeanu: „Este anunţată din nou apocalipsa!”

„Eu le văd fix cum le-am văzut şi în ultimii doi ani jumate. Sunt în Franţa, ca şi în ultimii doi ani. În fiecare vară am fost aici. Nu există absolut niciun fel de restricţie în Franţa. Am fost în Italia acum patru zile, nu era nimic. Este anunţată din nou apocalisa. În Franţa este imposibilă reintroducerea oricărei restricţii, pentru că s-a votat în Parlament. Punct, la revedere, nu avem ce să discutăm. Nu va exista certificat, nu se va cere asta, nu va exista nicio testare şi nici nimic.

Te-ar mai interesa: Efect bizar! Bărbat incapabil să „vadă” numerele d...

Deci, la revedere, nu are cum să mă prindă asimptomatic şi mă aresteze. Vă daţi seama în ce situaţie m-aş afla eu, care sunt un om nevaccinat, fără certificat. Eu ar trebui să fiu omorâtă nu arestată. Oriunde în occident, nu se va introduce nicio panică de acest gen (…)

Dana Budeanu: Restricţii despre o boală necunoscută

A introduce restricţii despre o boală necunoscută, că nu ştim nimic despre ea. Degeaba iese domnul Rafila şi spune că domne, că în instituţiile publice, că e o lege din 2016, în care spitalele pot impune să îţi pui masca în spital. Da, domnu’ Rafila, cum să nu poată. Da, eu dacă merg acum la ATI, sau trec pe culoar şi sunt nişte viruşi, boli, e normal. Pot să îmi pun şi combinezon din ăla, că aşa se face, în anumite secţii din spitale. În rest, nu are cum să impună nimeni.

Te-ar mai interesa: Te doare călcâiul? Când e recomandat să mergi la m...

Chestia asta cu te arestez şi alte aberaţii, în primul rând nu a existat niciodată aşa ceva. Mai ţineţi minte imaginile respective în care erau puşi oamenii jos, cu cătuşe, în Anglia şi nu ştiu pe unde. Păi dacă eu am călătorit când era pretins lockdown la Londra de zece ori, chiar aşa suntem nebuni? Ştiţi unde se aplică aceste restricţii, vă spun eu, ca să ştie toată România. Unde se halesc, atât”, a spus Dana Budeanu, în exclusivitate la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Alexandru Rafila, acuzat că a dat „ca hoțul” 21 de...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private