Sari la conținut

Dana Budeanu: „Este un atac la siguranţa naţională, orchestrat şi controlat de nişte unii de pe stradă!”

Dana Budeanu a vorbit la Antena 3 despre interesele ascunse din spatele hidrocentralelor închise din ţara noastră.

Sursa menționată scrie că hidrocentralele închise din România ar putea alimenta jumătate de milion de locuinţe din România.

Iată ce spune Dana Budeanu despre motivul pentru care românii nu au acum curent ieftin.

„Este un atac la siguranţa naţională care se desfăşoară extrem de organizat, chiar dacă pare, inclusiv din materialul difuzat, că de fapt este un haos, unde absolut toţi politicienii aruncă vina pe Guvernul precedent, firesc, sau pe ministul X, Y, că asta înseamnă aceste Guverne amestecate, când răspunderea se dă de la unii la alţii. Dar asta se întâmplă de cel puţin 20 de ani în România.

Este un atac la siguranţa naţională, orchestrat şi controlat de nişte organizaţii non-guvernamentale, adică nevotate, de nişte unii de pe stradă.

Motivul pentru care românii nu au acum curent ieftin

Eu cu Mihai Gâdea fac acum un ONG şi mă duc şi blochez ce vreau eu. De la dezvoltările din administraţiile locale, până la exploatarea resurselor strategice ale ţării.

În timp ce ONG-urile reuşesc inclusiv prin ajungerea la guvernare, că au existat aceste două accidente, cu cei de la USR şi atunci reuşesc să dea anumite hotărâri de guvern, să strecoare amendamente în anumite legi. În timp ce ei reuşesc să blocheze la propriu economia naţională, politicienii nu fac absolut nimic. Nu contează de ce culoare sunt, că nu reuşesc. Nu este adevărat, nu există aşa ceva.

L-am văzut pe domnul preşedinte Iohannis. Să facem, trebuie neapărat să facem, ca să putem să facem, să fie bine, să facem. Am înţeles. Dânsul este preşedinte de şapte ani, în care dintre CSAT-urile din ultimii 8 ani s-a pus în discuţie această problemă de importanţă vitală.

Când, pe parcursul acestor ani, în care aceste ONG-uri joacă fotbal, cu toate guvernele, cu toţi miniştrii, cum ele (…) Aceste ONG-uri conduc şi prin alte ţări, în funcţie de cine e la putere, pentru că aceste ONG-uri sunt o creaţie americană, ele există şi de partea republicanilor, şi de partea democraţilor”, a spus Dana Budeanu la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: