Sari la conținut

Dana Budeanu îl „trage de urechi” pe George Simion: „De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale…?” Creatoarea de modă vrea și demisia ministrului Sănătății, Alexandru Rafila

Dana Budeanu îl „trage de urechi” pe George Simion: „De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale…?” Creatoarea de modă vrea și demisia ministrului Sănătății, Alexandru Rafila

 

Creatoarea de modă Dana Budeanu și-a arătat indignarea față de faptul că parlamentarii primesc mâncare gratis, în timp ce pentru bolnavii din spitale sunt alocate sume foarte mici mâncarea e bună doar de aruncat.

Budeanu a semnalat că AUR a ignorat toate problemele bolnavilor în pandemie.

„Neața, România! Asta mănâncă și Siemion pân Parlament și multe altele!

Am urlat singură (atenție, singură!), fără să preia nimeni din presă și nimeni din politică, peste un an de zile!

De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale peste un an, mai partidul naționalist al românilor? De ce? Nu s-a dat dezlegare de la garnizoană?

De ce nu v-ați dus voi, revoluționarilor naționaliști, să băgați lumea în spitale, lumea ținută la porți și pe trotuar în continuare? Nu s-a sunat să se dea verde pe subiect?

„Păi, hai, rezolvați mâine!”

Acum s-a sunat? Pai, hai, rezolvați mâine! Dana Budeanu a rezolvat singură! Dublarea sumei pentru hrana din spitale!

Dana Budeanu nu e plătită din bani pubici și nici n-a ars-o prin campanii pe banii altora să fie votată, ca Sanchi să ajungă la salariu de 18.000 de lei în Parlament!

PS: Ați rezolvat cu casa lui Andrei Mureșanu, autorul imnului național?”, a mai scris Dana Budeanu pe pagina sa de Facebook.

Cum s-a băgat Simion în „gura lupului”

George Simion postase recent o imagine cu burgerii pe care-i primesc unii parlamentari, în timpul serviciului.

Iar printre cei mai înfometați se număra Dan Barna, fostul candidat la prezidențiale din partea USR, potrivit lui Simion.

„Poftă bună! Asta mănâncă deputații din Biroul Permanent azi, gratis.

Vă provoc să pozați ce mănâncă românii în spitale și alte locuri”, a scris George Simion, pe pagina sa de socializare.

Ulterior, Simion a revenit cu o postare în care a prezentat ce hrană primesc pacienții și elevii.

Primii, o lingură de gem și un cub de unt, cei din urmă un măr minuscul.

„În urma postării de ieri am primit de la voi mai multe poze din România reală! Și critici și amenințări de la ‘colegi’ parlamentari”, a comentat George Simion.

Budeanu vrea demisia lui Rafila

De asemenea, indignată pe situația catastrofală din spitalele patriei, Dana Budeanu îl acuză pe ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, că n-a făcut nimic pentru pacienți și îl roagă pe Marcel Ciolacu să-i ceară demisia ministrului Sănătății.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.