sâmbătă, noiembrie 26, 2022

Botezatu: Momente grele după ce a aflat că are cancer. Ce spune designer-ul despre intervenția chirurgicală și cum i s-a schimbat viața. Iată ce regim ține acum. 

 

Cătălin Botezatu a fost diagnosticat cu o formă de cancer și a vorbit deschis despre toate momentele cumplite prin care a trecut.

Celebrul creator de modă a suferit o nouă intervenție chirurgicală în Turcia, în primăvară, după ce medicii i-au găsit o tumoră canceroasă.

Te-ar mai interesa: Medic: Viața trăită în presiune nu e plus ci minus...

Tumora malignă a fost descoperită în anul 2021, când lui Bote i s-a extirpat jumătate de colon. Deși a răspuns bine tratamentelor, cunoscutul designer a mai avut nevoie de încă o operație.

La ce a renunțat, deși este gurmand

După aceste intervenții, Cătălin Botezatu a fost nevoit să renunțe la micile plăceri culinare.

Creatorul de modă recunoaște că nu le poate elimina complet din viața sa pentru că este un gurmand.

”Nu mănânc prăjeli deloc. Carne foarte puțină, deși mâncam foarte mult mușchi de vită înainte, acum mănânc foarte rar.

Carne de porc, nu mai mănânc acum, deși îmi place foarte tare, am zis că fac acum o pauză ca să pot să mănânc de Crăciun pentru că sunt un gurmand. Rântașuri, mănânc mai multe fructe, e foarte greu.

Te-ar mai interesa: Avertismentul medicilor: acest tip de pește este e...

Am eliminat multe plăceri culinare, dar nu mănânc dulce atât de mult, înainte rupeam prăjiturile, acum mai puțin, dar repet asta nu înseamnă că le-am eliminat deloc.

Nu sunt vegan și nu cred că o să fiu niciodată și nu o să militez pentru asta, a spus Cătălin Botezatu, la Antena Stars.

Întrebat cum se simte din punct de vedere medical, Cătălin Botezatu a spus că este bine acum și că încearcă să țină un regim, dar nu prea reușește din cauză că marea majoritate a timpului și-l petrece prin hoteluri.

Te-ar mai interesa: Un apropiat al Prințului Philip șochează: Regina E...

”Toată lumea mă întreabă lucrul asta. Sunt bine! Sunt ok! Că dacă nu aș fi nu aș ieși. Suntok, am grijă de mine, mai puțin de regimul meu pentru că trebuie să țin un regim.

E greu în cazul de față stând numai în hotelui și e greu să ții un regim, dar există restaurante care te pot ajuta în acest sens și mă odihnesc atât de mult cât pot să mă odihnesc, a mai spus Botezatu.

Te-ar mai interesa: Cum să scapi de condensul de pe geamuri. Trucuri p...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private