Sari la conținut

Dana Budeanu, mesaj emoționant pentru români: Oameni buni, nu mai stați și așteptați. Să ne luăm țara înapoi! Spitalele, școlile…

Dana Budeanu, mesaj emoționant pentru români: Oameni buni, nu mai stați și așteptați. Să ne luăm țara înapoi. Spitalele, școlile…

Românii se află într-o moleșeală mioritică în ceea ce privește politica românească. Schimbările de modus vivendi la nivel planetar, pandemia, războiul, frica de ziua de mâine, le-a paralizat complet cetățenilor acestei țări dorința de implicare în cetate.

Dana Budeanu, mesaj emoționant pentru români: Să ne luăm țara înapoi! Spitalele, școlile…

Cunoscută pentru modul său de a vorbi franc despre lucruri tabu, Dana Budeanu îi încurajează pe români să trezească, să se implice, să-și ia țara înapoi.

În ediția de joi seară a emisiunii Sinteza Zilei, de la Antena 3 CNN, influencerița a pus la zid politica românească afirmând că în România nu se mai face politică de mult timp.

„Noi trebuie să ne luăm țara înapoi, spitalele înapoi, școlile înapoi.(…) Totul este făcut pentru a distruge orice fel de reper puternic. Ăsta este un program de distrugere a oricărui reper de valoare și de îngropare a ființei umane. Nu mai e nimic altceva aici. Politica s-a terminat de mult”, a punctat Dana Budeanu.

Nu înțeleg cum s-a instalat sentimentul ăsta de umilință

Totodată, creatoarea de modă i-a încurajat pe cetățenii români să își respecte drepturile și să nu mai fie umili în fața reprezentanților instituțiilor statului.

„Măi, oameni buni, nu mai stați și așteptați. În țările la care voi vă uitați admirativ sau, nu știu, aspirațional, populația nu acceptă. Voi stați și acceptați.

Nu. Respectați-vă drepturile. Eu nu înțeleg cum s-a instalat sentimentul ăsta de umilință.

Și știți de ce se întâmplă ce se întâmplă? Pentru că ei știu că voi sunteți așa. Nu au nicio putere. Aveți senzația că au niște puteri supranaturale. Nu! Ei sunt aleși de populație, adică sunt angajații noștri”, a declarat Dana Budeanu.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: