Sari la conținut

Dana Budeanu: Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România

Din cuprinsul articolului

Dana Budeanu a vorbit recent despre mascaradele guvernării din România din ultimii ani. Mai exact, creatoarea de modă se referă la acele sbiecte pentru care vedem zilnic frământări în rândul coaliţiei şi din care nu rezultă niciodată ceva concret.

Printre alte subiecte, Dana Budeanu a făcut referire și la situația spitalelor din România: mâncarea, frigul și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta, potrivit spuselor sale.

„Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România” – spune Dana Budeanu în cadrul unei emisiuni de la Antena 3.

„Mascarada, este unul dintre cuvintele, să le spun așa, pe care le-am lansat în anii ăștia grei prin care am trecut cu concursul USR.

Dana Budeanu: Mascarada de pe locul 1

1. Mizeria de la Ministerul Sănătății referitoare la mâncarea din spitale, frigul din spitale, mizeria din spitale și accesul la sănătate care a fost oprit pe parcursul guvernării de dreapta definitiv și care nu s-a mai reluat niciodată deloc in spital.

Oamenii mănâncă din gunoi în absolut toate spitalele de stat din România, cu excepția, probabil la 5 % dintre acestea.

Mizerie este, apă caldă, căldură nu există în spital. Știm asta foarte bine. Asta este, cred eu, mascarada de pe locul 1.

2. Prețul la energie „liberalizat” – o bătaie de joc care și aia se va reglementa acum printr-o ordonanță care va diminua cât de cât furtul calificat al băieților deștepți și atât, care nu avea niciun rost și n-a avut niciun sens.

3. Problema a pensiilor – o problemă foarte, foarte gravă.

Dacă observați, toate aceste trei mascarade targetează strict oamenii amărâți, adică majoritatea populației, care nu știu dacă astăzi mai au vreo șansă de supraviețuire.

Atunci când te lovesc toate astea trei, eu nu înțeleg în ce fel te poţi salva și cum”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Subiectiv de la Antena 3 CNN.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel