Sari la conținut

Dana Budeanu: „Trebuie să ne apărăm părinții și bunicii”

Prezentă la Antena 3, Dana Budeanu a vorbit despre discuțiile din coaliţia de guvernare privind creşterea pensiilor şi a transmis un mesaj dur politicienilor.

„Pur și simplu este un subiect electoral. Este o bătălie între absolut toate partidele aflate la guvernare asta, rotativă asta infinită în care ne scăldăm de ani de zile.

Nu există absolut niciun fel de concluzie și nu cred că există absolut niciun fel de soluție.

Numai că pentru mine oamenii care vorbesc despre acest subiect, adică politicienii, sunt toți niște nenorociți.

„Bunicii voștri și părinții voștri sunt bine îngrijiți pentru că vă permiteți”

Este un cuvânt, nu este nicio înjurătură sau o jignire. De ce?

Pentru că toți bătrânii, toți oamenii în vârstă, bunicii noștri, toți pensionarii care se uită la televizor în fiecare zi își calculează ultimul leu în timp ce voi stați acolo pe câteva mii de euro cu șoferi, birouri la cald, nu vă interesează.

Bunicii voștri și părinții voștri sunt bine îngrijiți pentru că vă permiteți. Și oamenii ăștia își numără niște bănuți care nu există, care sunt niște titluri în niște știri, voi negociindu-vă astfel procentele electorale.

„Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică”

De fapt, vă bateți joc așa cum v-ați bătut joc cu facturile (…). Asta este bătaia de joc, a ţine oamenii vulnerabili în frică. Măresc, nu măresc.

Bunicii noștri astăzi sărbătoresc în fiecare zi ca fără e cald ziua și că noaptea se răcește. Gândiți-vă că acești bătrâni stau cu mâinile alea cu care ne-au crescut, degerate așa. Şi voi vă daţi jos în costumele alea mișto de câteva mii de euro la Parlament, intrați cu salariu de 5.000 de euro pe lună și vă bateți joc?

„Trebuie să ne apărăm părinții și bunicii”

Înainte să ieșiți în stradă sau ce credeți voi că faceți pentru voi, înainte trebuie să ne apărăm părinții și bunicii, zic eu.

Păi tu ai ajuns să vorbești azi când e frig, când îngheți în casă, despre ce trebuia să rezolvi atunci când, domnule Ciucă, ați dat ordonanță pe 30 iunie 2022 acum să închideți 650 de MW de la 1 ianuarie. Acum ați dat, v-ați dus la Bruxelles, v-ați întors fără nimic, cu coada între picioare”, a spus Dana Budeanu în emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3 CNN.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel