sâmbătă, decembrie 10, 2022

Designer-ul Dana Budeanu, cunoscută pentru opiniile sale extrem de vehemente, nu a ratat nici de data aceasta să comenteze marketing-ul la care autoritățile au apelat pentru a promova campania de vaccinare. Din punctul ei de vedere, pe lângă scenariul apocaliptic la care s-a apelat, autoritățile nu s-au adresat publicului țintă.

„Probabil că nu se vaccinează foarte multă lume, așa cum erau anunțate cazurile și numărul de morți în fiecare zi, luni de zile la rând, așa sunt anunțate acum persoanele care se vaccinează, care nu. Faceți ca în Marea Britanie: anunțați că la o săptămână s-au mai vaccinat 2.000.000. Ei așa anunță.

Te-ar mai interesa: De ce e normal să răcim mai des iarna și care e pa...

Un imperiu are un anumit tip de pix, o țară ca a noastră are un creion fără gumă, noi ștergem cu degetul. Niciodată nu am înțeles de ce s-a mers agresiv doar pe o campanie de marketing plină de amenințări, plină de final dramatic-apocaliptic. Niciodată nu am auzit pe nimeni spunându-ne ceva bun, pozitiv, relaxat.

Dacă vrei să faci o campanie care să ajungă și la săraci, eu ca progresist și ca liberal, m-aș fi adresat acelui om în care omul acesta discriminat din punct de vedere financiar și intelectual ar fi avut încredere: farmacistul. În România, milioane de oameni nu merg la medic, ci la farmacist”, a spus Dana Budeanu într-un interviu pentru Antena 3.

Te-ar mai interesa: Cât timp poți avea cancer fără să știi. Multe neop...

Dana Budeanu: Copiii mei au anticorpi, eu nu

Potrivit acesteia, e posibil ca 50% dintre români să fi trecut deja prin boală, pentru că multe dintre cazuri nu au ajuns în evidența DSP.

„Noi nu știm câți români au trecut prin boală, de exemplu. Poate sunt în procent de 50%. Ne-a invitat cineva să ne testăm undeva? Eu mi-am testat copiii singură și pe mine. Copiii mei au anticorpii, eu nu. Ne-a invitat cineva să ne testeze pe gratis pentru anticorpi? Statul, ca să comunice mai departe la ‘șefii la lume’: băi, noi am trecut 50% prin boală’. Poate ne dădeau și o carte.

Te-ar mai interesa: De ce să bei ceai zilnic? Efectul pe care îl produ...

Eu cunosc foarte multe persoane care au fost pozitive, dar care nu au fost înregistrate de DSP și vă dați seama câte sunt așa”, a subliniat designerul.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private