Sari la conținut

Data când va muri Vladimir Putin, prezisă de un astrolog ucrainean. Se apropie

Vladimir Putin e pe moarte, potrivit unui astrolog ucrainean. Într-un interviu din 2020, astrologul ucrainean Vlad Ross a vorbit despre previziunile sale referitoare la Ucraina, precum și la liderii Volodimir Zelenski și Vladimir Putin.

Vlad Ross nu odată a atras atenția opiniei publice cu previziunile sale. Într-un interviu pentru telegraf.com.ua, astrologul a spus că, în următorii ani, Ucraina va trece printr-o perioadă foarte dificilă, referindu-se în același timp la președintele Zelenski.

În ce privește soarta lui Vladimir Putin, astrologul i-a prevăzut un viitor sumbru:

„Își va sărbători ultima aniversare pe 7 octombrie 2021. Cel mai probabil, acesta va fi și ultimul an în care o va face”, spune Ross. Anterior, același astrolog spunea că liderul de la Kremlin se va stinge din viață în bunkerul său, în anul 2022.

Citeste si:

„După ce Putin va dispărea, vom face imediat pace cu Rusia, vom încheia un acord foarte favorabil, inclusiv economic, între Ucraina și Rusia”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.