sâmbătă, octombrie 1, 2022

Fără dar și poate, David Popovici este un fenomen la nivel întregii lumi și un exemplu pentru tânara generație. În cadrul unui interviu, marele campion a dezvăluit ce anume îl ajută să fie motivat și să obțină un succes răsunător îm tot ce și-a propus.

În cadrul Campionatului Mondial de înot pentru juniori ce tocmai s-a încheiat la Lima, fenomenul David Popovici a încheiat competiția cu 4 medali, din care 3 de aur (la 100 și 200 de metri liber și cu ștafeta de 4×100 de metri liber masculin) și una de argint (cu ștafeta mixtă de 4×100 de metri liber).

Te-ar mai interesa: Semnele care pot să prevestească un infarct și cu ...

Cu acest prilej, campionul a transmis un mesaj de mulţumire pentru români.

„Vă mulțumesc pentru toate gândurile bune și susținerea pe care ne-ați arătat-o de fiecare dată! Sunt fericit pentru că parcurg acest drum alături de voi și mândru să pot reprezenta România. Să ne bucurăm împreună de călătorie!”, este mesajul postat de campionul mondial David Popovici, luni seara, pe Facebook.

La începutul lunii septembrie, David Popovici va împlini 18 ani și se poate lăuda că domină statisticile la înot. Marele campion are deja în palmares 15 medalii, din care 14 de aur.

Te-ar mai interesa: Albă sau negră: ce varietate de sare este mai sănă...

Secretul succesului fenomenului David Popovici

Întrebat ce anume îl motivează atunci când merge la antrenamente sau când participă la concursuri, David Popovici a spus:

„Sunt lucrurile mărunte, precum ideea de a fi cel mai bun înotător al tuturor timpurilor. Vreau să fiu campionul lumii de necontestat. Acestea sunt lucrurile care mă motivează ocazional. La asta mă gândesc când mă plictisesc la antrenamente şi îmi doresc să înot ceva mai repede.

Te-ar mai interesa: Horoscop chinezesc luna OCTOMBRIE. Astrologul Anca...

Sursă FOTO: EVZ

Dar ceea ce mă motivează cu adevărat, în permanență zi şi noapte, când nu vreau să mă trezesc devreme pentru antrenament sau când apa e rece sau când trebuie să călătoresc prin lume pentru a reprezenta ţara, este o obsesie pe care o am pentru a deveni cel mai bun, cel mai rapid.

E ceva ce am avut mereu în mine şi, din fericire, am toate resursele necesare pentru ca această obsesie să devină realitate.

Te-ar mai interesa: Schimbări frecvente de dispoziție: 3 deficiențe nu...

Nu mai ştiu unde am auzit vorba aceasta care mi-a rămas în minte, dar spune aşa: „Găsește-ți obsesia şi urmărește-o fără milă”.

Asta fac eu şi sunt dispus să fac toate sacrificiile necesare, sunt dispus să muncesc din greu şi inteligent pentru obsesia mea”, a spus David Popovici în interviul acordat SwimSwam, subliniind şi importanța conexiunii pe care o are cu echipa sa, alături de care a atins culmile succesului în nataţie.

Te-ar mai interesa: Recomandările lui Arafat în cazul unui atac nuclea...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private