Sari la conținut

De Buna Vestire, cea mai bună veste pentru o interpretă de muzică populară. Imaginea care a devenit virală. „Minunea mea, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun…”

De Buna Vestire, cea mai bună veste pentru o interpretă de muzică populară. Imaginea care a devenit virală. „Minunea mea, primele cuvinte pe care vreau să ți le spun…”

Vlăduța Lupău, una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară a generației tinere, a anunțat că este însărcinată, chiar de Buna Vestire.

Admiratorii Vlăduţei Lupău au fost deosebit de încântaţi să afle că artista este însărcinată pentru prima dată și au ținut să-i transmită mesaje de felicitare și de apreciere, mai ales după ce cântăreața a postat prima sa imagine cu burtica de gravidă.

De Buna Vestire, cea mai bună veste pentru o interpretă de muzică populară. Imaginea care a devenit virală.

Ea a postat imagine în care i se vede burtica de gravidă, alături de un mesaj emoţionant pentru copilul aşteptat:

„Minunea mea… azi de BUNA VESTIRE,…primele cuvinte pe care vreau să ți le spun și să le știi și tu sunt: Îi mulțumesc Lui Dumnezeu în fiecare clipă, din toată inima mea, că te-a pus pe tine, cel mai mare dar a Lui, în pântecele meu!

Citeste si:

Și abia după ce ți-am zis asta, îți spun că… te iubesc!”, a scris Vlăduţa Lupău pe constul său de Instagram.

vladuta lupau - Ştiri de Cluj

„Ești tot ce mi-am dorit vreodata, ești tot ce am visat”

Soțul Vlăduței Lupău, forbalistul Adrian Rus, este în al noulea cer de fericire. Fotbalistul a scris câteva rânduri pline de emoție, imediat ce s-a aflat că va deveni tată.

„Ești tot ce mi-am dorit vreodata, ești tot ce am visat, ești o minune de la Dumnezeu, abia aștept să te cunosc si să te iubesc o viata și mai mult de atât! De fapt te iubesc deja puiul meu drag.

Aștept cu nerăbdare să te țin în brațe si să te pup, sa îți arăt cât de mult te-am dorit, tu ești golul ce îmi lipsea, ️tu ești tot‼ Domnul fie lăudat”, a scris soțul Vlăduței Lupău pe pagina personală de Instagram.

Vlăduța Lupău și fostul portar al echipei CFR Cluj s-au căsătorit în anul 2019, după o relație de scurtă durată care a evoluat rapid. Potrivit click.ro, cei doi își doreau să devină părinții, iar artista vorbise public despre mărirea familiei lor.

În ciuda faptului că visau la momentul în care vor avea un copil, cei doi nu au acordat extrem de multă atenție acestui aspect și au considerat că divinitatea va decide când va fi cel mai potrivit moment pentru ca familiei lor să se adauge un nou membru.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.