vineri, iulie 10, 2020

Irina Rimes în lacrimi la Vocea României! În timp ce Tudor Chirilă a cântat împreună cu concurenta sa una dintre cele mai înduioșătoare melodii ale sale, ”Nu am chef azi”, Irina Rimes a fost văzută cu lacrimile șiroind pe obraji.

Nu se cunosc multe lucruri despre frumoasa cântăreață de peste Prut, ajunsă jurată la Vocea României, dar un lucru este clar: este un om deosebit de sensibil.

Citește și:

Deși este foarte tânără, Irina a trecut printr-un divorț dureros, cu peripeții. Iar până la 27 de ani a trăit mai intens decât trăiesc alții într-o viață.

Melodiile ei foarte emoționante sunt inspirate din viața sa tumultoasă și din cauza faptului că a suferit enorm de pe urma celui cu care se căsătorise.

Talentata cântăreață de peste Prut a fost căsătorită, însă, mariajul cu Andi Bănică nu a durat prea mult. Motivul care a dus la separarea celor doi este unul extrem de dureros. Artista a ținut mult timp secretă căsătoria , dar și divorțul.

Citește și:

Potrivit cancan.ro, soțul Irinei a pendulat mereu între ea și o altă femeie, o contabilă rusoaică.

Bărbatul a lăsat-o însărcinată pe acea femeie, a părăsit-o fiindcă nu voia copilul, apoi s-a întors la Irina. La scurt timp după acest moment, amanta a fost implicată într-un accident și a pierdut sarcina. După ce a aflat de incident, Andi Bănică a decis să reia relația, provocând și divorțul de Irina Rimes, care nu a mai suportat situația. Povestea dintre fostului soț al Irinei Rimes cu Nica a fost umbrită din nou de probleme. Toate astea după ce ea a rămas însărcinată pentru a doua oară: de data asta cu gemeni. Andi Bănică a decis să o părăsească din nou pe femeie, a mai scris cancan.ro.

Parteneri