luni, martie 20, 2023

De ce apare herpesul. Corpul îți transmite semnale că ceva nu este în regulă. Lidia Fecioru a explicat ce transmite organismul în funcție de zona în care îți apare un herpes.

„Mergem în zona gurii. Când avem crăpături în colțurile gurii.. în partea stângă, înseamnă că e vorba de hiperaciditate, o activitate intensă a intestinului subțire. În partea dreaptă, avem probleme cu fierea și ficatul.

Te-ar mai interesa: Băutura despre care s-a demonstrat că face arterel...

Ți-a apărut un herpes? Ni se întâmplă să facem herpes. Se face cam în același loc. El iese într-o zonă în care avem probleme. Dacă e în partea stângă a buzei de sus, avem probleme cu stomacul. Dacă e în partea de jos, avem probleme cu constipația. Dacă e în partea dreapta de sus, avem probleme cu intestinul subțire. Dacă e în partea dreaptă de jos, avem probleme cu vezica biliară”, a spus Lidia Fecioru.


Antibiotic natural

Prezentă în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a oferit leacul perfect pentru persoanele care se confruntă cu probleme pulmonare în urma răcelilor.

Te-ar mai interesa: Oboseală psihică: Care sunt semnele care necesită ...

”Am auzit foarte multă lume în urma răcelilor, cu probleme pulmonare, mulți au făcut pneumonii. Răcelile țin foarte mult și nu trec, poți lua un antibiotic și degeaba, nu trec”, spune bioenergoterapeuta.

Lidia Fecioru ne-a oferit un antibiotic natural care poate fi administrat zilnic pentru a ne susține imunitatea în perioada răcelilor.

”Nu uitați, curcuma este antibioticul perfect!”

Lidia Fecioru a a explicat cum poate fi administrat acest antibiotic natural curcuma, atât nouă ca adulți, cât și copiilor:

Te-ar mai interesa: Alertă OMS: O femeie moare la fiecare două minute ...

”Bem un pahar de apă înainte, o linguriță rasă de praf de curcuma, apoi încă un pahar de apă după administrare, de două ori pe zi – o dată dimineața, o dată seara.”

”Doar 15 zile și aveți asigurat antibioticul pe zi.”

”Acest leac se poate oferi si copiilor, fie sub formă de capsule sau dizolvat în apă”

”Este doză de antibiotic pe zi!” a încheiat Lidia Fecioru, rubrica Leacul zilei din emisiunea Adevăruri ascunse de pe antena3.ro.

Te-ar mai interesa: Costurile tratamentelor pentru cancer vor atinge c...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private