Sari la conținut

De ce e bine să pui sare sub pat. Te scapă de o problemă GRAVĂ

Din cuprinsul articolului

Unul dintre cele mai simple ritualuri de eliminare a deochiului, blestemul care se transmite voluntar sau involuntar cu privirea, este acela de a pune sub pat un pahar cu apa si sare. Acest ritual a fost transmis de generații și pe lângă contracararea energiilor negative, promovează somnul.

Este un ritual care ajută la eliminarea încărcăturilor grele, a vibrațiilor proaste și a oboselii datorită celor două elemente puternice pe care le folosește: apă și sare.

Apa este lichidul vital pentru supraviețuirea ființelor vii, de fapt, corpul nostru este format din peste 70% apă și poate capta sau elimina energiile negative. La rândul ei, sarea este o componentă utilizată pe scară largă pentru a bloca și vindeca energia proastă. Atunci când ambele elemente sunt combinate ele absorb toate vibrațiile rele din cameră, conform experților We Mystic.

Este un ritual simplu, dar puternic, eficient pentru a dormi bine, pentru a alunga gândul rău și pentru a îndepărta negativitatea. Poate fi amplasat în camera oricui, chiar și a bebelușilor.

Modul de pregătire este destul de simplu. Umpleți o cană cu apă purificată și adăugați trei linguri de sare grunjoasă sau de Himalaya, amestecați cu degetul arătător până se dizolvă și apoi lăsați paharul sub pat.

Trebuie să rămână acolo toată noaptea și a doua zi dimineața, atuncați apa în toaletă, apoi spălați bine paharul, pe care îl puteți folosi din nou pentru a repeta ritualul de câte ori considerați necesar.

Sarea elimină umezeala

În plus, dacă doriți să eliminați umezeala de pe pereți, puteți face acest lucru cu ușurință folosind sarea.

Excesul de umiditate este obișnuit în pereții caselor, cu atât mai mult când vine vorba de clădiri vechi. Pe lângă faptul că sunt pete care pot fi inestetice pentru noi, acestea pot provoca apariția unor ciuperci care afectează sănătatea oamenilor, în special pentru cei care suferă de boli precum astmul și alergiile.

Potrivit DCnews, este important să mențineți umiditatea sub control, astfel încât să fie la niveluri care să nu prezinte niciun pericol.

Remediul, pe de altă parte, este într-adevăr foarte simplu: un vas cu sare sub pat împotriva umidității, secretul pentru a-ți lua rămas bun definitiv de la această problemă de lungă durată.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel