Cina târzie sau gustările în pat pot afecta mai mult decât silueta. Cercetătorii au descoperit că acest obicei crește riscul dezvoltării cancerului de sân. În schimb, mesele la ore fix și cina luată devreme reduc riscul îmbolnăvirii.
Oamenii de știință americani susțin că femeile care lasă să treacă între cină și somn câteva ore, au control mai bun asupra nivelului de zahăr din sânge.
Potrivit lui Catherine Marinac, doctorand la Universitatea California San Diego School of Medicine, cu cât se scurg mai multe ore între cină și micul-dejun din ziua următoare, cu atât riscul dezvoltării cancerului de sân este mai mic.
E indicat să luăm, pe timpul nopții o pauză de la mâncare de cel puțin 12 ore, iar acest lucru îl putem face luând cina mai devreme.
Studiul a fost publicat în Cancer Epidemiology, Biomarkers & Prevention.
Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…
Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…
În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…
Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…
Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Patriarhul…