luni, iulie 6, 2020

Cristalul este energie pură, neprelucrată, iar a avea asupra ta un cristal este un lucru foarte benefic. Cristal norocos. De ce e bine să porți mereu un cristal, cum te poate ajuta această pietricică neprelucrată să fii echilibrat și de succes.

In Feng Shui, PIRAMIDA este simbolul FOCULUI si activeaza: faima, celebritatea, recunoasterea, succesul, cresterea, ascensiunea, evolutia, progresul, publicitatea, extinderea.

Citește și:

Pentru ca simbolizeaza cresterea si urcusul spre scopurile noastre cele mai inalte, poate fi folosit ca remediu Feng-Shui in orice activitate care are nevoie de crestere, de progres, de evolutie rapida: promovare in cariera, vise implinite pe orice plan, crestere financiara, recunoastere, faima, succes, inaintare, urcus, reusita, victorie in fata rivalilor etc.

REMEDIU BUN ATUNCI CAND:

  • (doriti sa)incepeti o noua afacere
  • (doriti sa) preluati o functie sau o pozitie superioara in firma
  • (doriti sa) promovati in cariera
  • doriti sa va afirmati la serviciu, la scoala, la facultate
  • vreti sa vi se recunoasca meritele, sa fiti remarcat, laudat, apreciat, respectat
  • doriti sa va impuneti asupra unui colectiv ca sef, ca manager, ca lider
  • doriti sa fiti recunoscut ca primul sau cel mai bun in orice actiune ce are la baza competitie, concurenta, lupta pentru suprematie si intaietate: examene, castigarea unui premiu, obtinerea unui privilegiu, a unui post de conducere etc.

Citește și:

Piramida este un SIMBOL RECOMANDAT PENTRU:

Concentrare, energie, ambitie, vointa, castig, ascensiune, succes, urcus, progres, crestere, extindere, scop atins, evolutie, promovare, competitie, intaietate, reusita, lupta, succes in fata rivalilor, afirmare pe merit.

Citiți informații prețioase despre cristalul care va ajuta sa aveti succes pe acvaria.com.

Parteneri