luni, ianuarie 30, 2023

De câte ori ai fost sfătuit să bei un pahar de apă caldă amestecat cu o lingură de miere și un strop de suc de lămâie la prima oră dimineața? De multe ori, nu?

Dacă ați ignorat acest lucru, vă recomandăm să nu mai faceți acest asta și să vă faceți un pahar din acestă minunată combinație primul lucru mâine dimineață.

Mulți oameni beau această combinație, pur și simplu datorită abilităților de a pierde în greutate. Dar această combinație simplă de apă caldă cu miere are mult mai multe beneficii. De la ajutorarea pierderii în greutate și îmbunătățirea sistemului digestiv până la acționarea ca detoxifiere finală, această putere a unei băuturi ar trebui să devină un aliment de bază în dieta ta mai devreme decât mai târziu.

Te-ar mai interesa: Alimentația în funcție de grupa de sânge. Care sun...

Urmăriți-vă greutatea topindu-se

Da, consumul de apă și miere te poate ajuta să slăbești. Scoateți din cap gândurile plăcute despre aspectul zahărului mierii, deoarece acesta este unul dintre beneficiile sale. Știu, știu, sună nebunesc și prea bine pentru a fi adevărat, dar nu este.

Zahărul din miere este un zahăr natural (sau citiți: bun pentru dvs.), care oferă o sursă sănătoasă de calorii. Nu numai asta, poate ajuta la îndepărtarea oricăror pofte de băuturi dulci zaharate pe care le aveți.

Sucul acidulat este plin de calorii și, deși toată lumea știe acest lucru, totuși se îndreaptă spre răcorirea cu acest lichid. Reducând cantitatea de suc acidulat pe care o bei, aportul tău de calorii scade și cu asta la fel și kilogramele. Este posibil să nu fie o poveste de succes peste noapte, dar pe termen lung este mai bine pentru dumneavoastră.

Te-ar mai interesa: Horoscop 29 ianuarie. Zodia care primește azi o su...

Apa caldă cu miere combate infecțiile în gât și tusele

În timpul iernilor și a actualei pandemii, suntem predispuși la contractarea tusei și a durerii în gât. Mierea este considerată un remediu natural pentru infecțiile respiratorii. Are proprietăți antimicrobiene și antioxidante care pot lupta împotriva tusei.

Pielea devine curată și frumoasă

Datorită proprietăților sale antibacteriene, ajută la menținerea pielii curate și clare. Când este amestecat cu lămâie, amestecul ajută la purificarea sângelui și crește producția de celule sanguine.

Te-ar mai interesa: ”Noul Nostradamus” susține că al Treilea Război Mo...

Stimulează sistemul imunitar

Mierea organică sau crudă are cantități mari de minerale, enzime și vitamine care asigură protecție împotriva bacteriilor. Fiind un puternic antioxidant, mierea ajută și la combaterea radicalilor liberi din organism.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private