joi, octombrie 22, 2020

M. Gary Neuman, consilier pe probleme de mariaj, a intervievat 200 de barbati infideli si fideli, pentru a afla care sunt motivele care ii fac pe acestia sa isi gaseasca o amanta.

Dupa ce s-a documentat asupra subiectului, Gary Neuman a ajuns la concluzia ca cele mai multe marturii despre aceasta problema de casnicie vin din partea femeilor.

Raspunsul la intrebarea “de ce insala barbatii” vine din perspectiva sotiilor, ceea ce nu ofera o imagine ampla asupra problemei.
Psihologul s-a hotarit sa afle principalul motiv pentru care barbatii recurg la infidelitate, inclusiv ceea ce spun ei ca i-ar fi oprit de la “a calca stramb”. Men.webmd.com prezinta cateva dintre descoperirile lui M. Gary Neuman, dupa ce a stat de vorba cu cei 200 de barbati.

Citește și:

48% dintre barbati invinuiesc o stare de insatisfactie emotionala, ca prim motiv al infidelitatii lor

Acest procent arunca efectiv in aer acel mit potrivit caruia “barbatii insala pentru sex”. Doar 8% dintre barbatii intervievati de Gary au spus ca au inselat din cauza insatisafactiei sexuale.

66% dintre barbatii infideli se simt vinovati pentru ca insala

Din nou ne este spulberat un mit: barbatii care insala nu sunt chiar niste “dobitoci fara sentimente”.68% dintre barbatii intervievati de Neuman nici macar nu au visat vreodata ca ar ajunge in ipostaza infidelului.

Citește și:


77% dintre barbatii care insala au prieteni care au facut acelasi gest

alta problema a inselatului este anturajul, prietenii care prin actiunile lor, legitimeaza adulterul si lasa impresia ca acest act este chiar normal.
40% dintre barbati insala cu o colega de serviciu
“De foarte multe ori, atunci cand barbatul insala cu o persoana pe care a cunoscut-o la serviciu, aceasta este chiar cea care il complimenteaza pentru eforturile sale”, spune Neuman.
Doar 12 % dintre barbatii care au participat la studiul lui Neuman au invocat aspectul fizic al amantelor, ca motiv pentru inselaciune
In alte cuvinte, un barbat nu “calca stramb” doar pentru ca vazand o femeie ce arata mai bine decat sotia sa, ar crede ca aceasta ii poate oferi, in mod necesar si o partida de sex mai buna.
Doar 6% dintre barbatii infideli au avut o aventura cu o femeie pe care au intalnit-o in aceeasi noapte sau zi
De fapt, 73% dintre barbati au declarat ca si-au intalnit amanta, cu cel putin o luna inainte.

Citește și:

Sursa: debarbati.ro.

Parteneri--