Amalia Năstase a scăpat într-o lună de 12 kilograme. Ce dietă ține

Amalia Năstase a scăpat într-o lună de 12 kilograme. Ce dietă ține
Amalia Năstase a scăpat într-o lună de 12 kilograme. Ce dietă ține

Amalia Năstase a dorit să dovedească public că orice defect poate deveni însăși superputerea ta. Așadar a hotărât să își învingă slăbiciunile și a început în forță, cu o dietă care nu menajează prea mult.

Ca multe alte femei, și Amalia avea un stil de viață dezordonat, cu mese haotice și uneori pline de calorii și lipsite de nutrienți.

Însă la 42 de ani, fosta soție a tenismenului Ilie Năstase a topit în timp record 12 kilograme cu dieta oloproteică, sub supravegherea atentă a unui nutriționist.

Iată ce plan alimentar urmează și ce presupune aceaastă dietă. Dezvăluirile au fost făcute în emisiunea Vorbește lumea de la Pro Tv.

„Dimineața mănânc 50 de grame de prosciutto cu un biscut de ovăz. Ca și snack, am un măr, ceea ce este viață, pentru că eu, o lună de zile, n-am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine și carne și pește. Când am mâncat primul măr, parcă am mâncat ambrozie”.

„După aceea, la prânz, 80 de grame de carne cu 200 grame de salată. Ți le măsori o dată și după aceea îți dai seama care este cantitatea. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc. Orice pește, somon, în primul rând, fructe de mare… Dimineața beau cafea cu un de cocos, fără zahăr, că n-ai voie zahăr, oricum. Poți să pui stevia. La cină, mănânc conservă de ton, doi biscuiți de ovăz sau ou, somon afumat și 200 de grame de legume”, a încheiat Amalia Năstase.

Amalia Năstase a declarat că nu se oprește aici și că mai vrea să dea cel puțin încă 12, dar crede că slăbirea nu va mai fi atât de rapidă după ce nutriționistul i-a mai adăugat alimente permise în planul alimentar.

5 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox