Sari la conținut

De ce ne pierdem părul și cum îl aducem înapoi. GHID COMPLET pentru ambele sexe

Vă cade părul, mătreața vă exasperează și nu mai știți ce să faceți din cauza îngrășării rapide a podoabei capilare? Medicii dermatologi explică pentru Doctorul zilei ce cauzează toate aceste probleme, dar și care sunt cele mai bune tratamente, atât naturiste, cât și alopate.

Sindromul colonului iritabil, o boală declanșată de factori genetici, dar și de stilul de viata, afectează mai ales tinerii. Gastroenterologi de prestigiu explică ce e de făcut pentru tratarea aceste afecțiuni neplăcute.

Cu ce e cel mai bine să ne înduclim cafeaua dacă zahărul alb este așa nociv? O variantă ar fi îndulcitorii artificiali. Ce e mit, ce e adevăr despre aceștia, dar și ce alte alternative există și pe piața românească aflați din următorul număr Doctorul zilei, care va ajunge pe piață în data de 20 august.

Nici medicina alterantivă nu e omisă din următorul număr Doctorul zilei. De data aceasta veți afla la ce e bună terapia cu zer, unde se face și în ce afecțiuni este indicată.

Nu în ultimul rând, medicii vă explică ce înseamnă și cum se manifestă depresia post-vacanta, dar și ce e de făcut pentru a o ține în frâu.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel