Sari la conținut

De ce nu e bine să povestești VISUL până la ora 12. E mai rău decât crezi!

sursa foto: arhiva doctorul zilei

Visele, ar spune Freud, sunt dorințele inconștiente pe care nu vrem să le recunoaștem și care se manifestă sau se exprimă atunci când dormim.

Analiza viselor fascinează psihologia și filosofia, sau pe oricine caută să le dea sens și să descifreze simbolismul care apare imediat ce adormim. În general, atunci când ne întrebăm despre visele noastre simțim nevoia să le comunicăm altcuiva, nu este ceva pe care pur și simplu îl analizăm pe cont propriu.

Există multe teorii despre motivul pentru care visăm.

Pe de o parte, se crede că visele pot fi componente ale procesării memoriei, care contribuie la procesul de consolidare a memoriei pe termen scurt și de stocare a informațiilor pe termen lung. De asemenea, se explică faptul că ele pot fi o extensie a conștiinței noastre atunci când suntem treji, adică reflectă experiențele noastre în viață.

Deoarece creierul este susceptibil la modificări biochimice și la impulsuri electrice, în timpul somnului creierul nostru poate genera imagini în timpul acestor modificări. Astfel, există mult mai multe teorii care sunt toate valabile și posibile.

Explicația de ce visăm este departe de a fi simplă. În principal pentru că visele pot fi studiate din punct de vedere biologic, cognitiv și psihologic, deoarece pot avea funcții importante în toate aceste aspecte.

De ce nu e bine să povestești visul pâna la ora 12

Nu povesti visul pana la ora 12! Mihai Voropchievici, numerolog, va indeamna sa nu povestiti visul pana la ora 12! Iata care este explicatia acestuia!

Invitat in cadrul emisiunii Adevaruri Ascunse de la Antena 3, numerologul Mihai Voropchievici sustine ca atunci cand visam ceva si nu dorim sa se intample, ar fi indicat sa nu povestim visul pana la pranz.

Nu povesti visul pana la ora 12! „Nu povestim visul decât după ora 12 ziua. Altfel, se întâmplă”, a atras atenţia numerologul Mihai Voropchievici, sâmbătă, la emisiunea „Adevaruri Ascunse”, de la Antena 3.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: