luni, septembrie 26, 2022

Încercarea de a descifra semnificația enigmatică a lumii viselor l-a îngrijorat întotdeauna pe om. Vise care s-au repetat de când eram copii, vise din care nu am vrea să ne trezim niciodată și altele care ne fac să ne trezim brusc. Acestea sunt cele mai comune vise ale omenirii și semnificația lor.

Lidia Fecioru, bioenergoterpeut, a dezvăluit la Antena 3 care sunt visele pe care nu trebuie să le ignorăm. Potrivit spuselor sale ne pot schimba viața.

Te-ar mai interesa: Inflamarea vaselor de sange de la nivelul creierul...

„Noi toţi avem subconştientul încărcat cu tot felul de informaţii. Fiecare trăieşte, are trăiri, sentimente, trec mulţi prin probleme, prin stres. Iar în perioada de stres, tot timpul, visele noastre vor fi mai grele.

Pentru că ce trăim noi, temerile noastre, fricile noastre, sunt cele care ne vor da întotdeauna coşmaruri. Există şi ego-ul din noi şi tot ce ţine de sentimente.

Un gând creează încă zece. Adormim cu subconştientul încărcat şi tot ce înseamnă aceste gânduri. Destul de urâţele pentru noi pentru că nu ni se odihneşte mintea.

V-am învăţat să intrăm în stare Alpha: să numărăm înapoi de la 100 înainte de a adormi. Făcând chestia asta nu vom mai da voie creierului nostru să mai aibă altă ocupaţie decât a se gândi la următorul număr şi astfel nu mai dăm voie minţii să ne controleze starea.

Te-ar mai interesa: Cum reușește Iuliana Tudor să mențină un echilibru...

Visele care îţi pot schimba viaţa, exerciţiul care ne eliberează mintea

Dacă stăm să trăim supărarea noaptea în pat ne îmbolnăvim. Stresul este cea mai mare sursă de îmbolnăvire. Grijile, problemele, supărarea, ciuda, toate chestiile astea sunt ca un pic de otravă pe care noi, înainte de a dormi, ne-o turnăm în interiorul nostru.

Înainte de a dormi trebuie să spunem o rugăciune, să spunem ce ne dorim, să fim sănătoşi. Ultima informaţie pe care o spunem, aia va funcţiona.

Te-ar mai interesa: Franța: Pastila de a doua zi, gratuită pentru toat...

Eu îi rog pe oameni să facă acest exerciţiu. Să nu mai pună ceasul să sune, dar înainte să adoarmă să spună ora la care vor să se trezească şi funcţionează ceas.

Mintea te minte. Creează tot felul de monştri. Ţine-ţi mintea ocupată.

Oricând e importantă rugăciunea, mai ales cea însoţită de o lumină.


Visele repetitive – un semn să facem ceva

Visele vin întotdeauna cu atenţionări, dar mulţi nu le iau în considerare, mulţi nu le ţin minte.

Te-ar mai interesa: Calendar ortodox octombrie. Zilele de sărbătoare c...

Visele în care zbori

Există mai multe interpretări, iar o variantă mai modernă, tot ce înseamnă levitaţie, că pluteşti, înseamnă efectiv că lupţi ceva pentru ce îţi doreşti şi încerci să faci să fie mai uşor. Noi trebuie să ţinem cont de ele şi să le acţionăm exact în momentul respectiv.

Levitaţa poate să dea şi nişte atenţionări de probleme cardiace pentru că ori ne-am supărat inima ori am fost prea obosiţi şi s-au strâns prea multe. Înseamnă ambiţia noastră de a ne îndeplini planurile.

Te-ar mai interesa: Diabet: Oamenii de știință identifică o legumă com...

Apa într-un vis sau cascada în vis

Cascada înseamnă de fapt apa. E foarte important dacă apa e curată sau murdară. Pentru că a te zbate într-o apă murdară înseamnă a trăi într-o nefericire, dar o apă curată e o informaţie care trebuie să vină către noi. Trebuie să ne uităm dacă în cascadă există o piatră sau ceva care obstrucţionează apa.

Apa înseamnă puritate, un nou început.

Dinţi în vis

Povestea cu dinţii din vis are multe conotaţii şi dacă le luăm şi pe cele actuale este că trebuie să contextualizăm. Există persoane care scrâşnesc din dinţi în somn, iar asta înseamnă stres.

Semnificaţia visului este legată de stres. Dacă visezi că îţi cade un dinte, din faţă, automat cineva apropiat l-ai pierdut, moare”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private