O campanie de sănătate din SUA încearcă să explice şi să popularizeze faptul că nu trebuie să spălăm carnea de pui înainte de a o găti, pentru că nu ne-ar face bine ba, dimpotrivă, ar ajuta la răspândirea microbilor.
Spălatul cărnii de pui iînainte de gătire ar putea creşte şansele de a răspândi bacterii dăunătoare, cum este salmonella, în toată bucătăria.
Cercetătorii de la Universitatea din Drexel au realizat o scurtă animaţie, pentru a le explica oamenilor de ce nu e bine să spele puiul.
Studiile făcute de cercetători au demonstrat că bacteria prezentă pe carne poate zbura prin aer ajungând la distanţe de până la trei metri depărtare de locul în care carnea a fost spălată.
Pentru a ucide bacteriile prezente pe carne e suficient, spun experţii, sa gătim carnea aşa cum trebuie şi, important, să păstrăm ustensilele şi suprafeţele de lucru extrem de curate.
Reguli de somn. Somnul este un proces fiziologic esențial pentru viața omului, asemenea setei și…
Cum știi că partenerul te înșeală. E un adevăr absolut faptul că, într-o relație, încrederea…
Semnificația ramurilor de salcie în satul tradiţional românesc. Creştinii ortodocşi şi greco-catolici sunt astăzi în…
Experții spun că dușurile zilnice nu au niciun beneficiu dovedit pentru sănătate, subliniind că spălarea…
Dacă ați cumpărat recent acestă ciocolată nu o mai mâncați, a fost retrasă de la…
Un român l-a dat în judecată pe Dumnezeu. Din seria „mare ți-e grădina, Doamne, și…