Sari la conținut

De ce s-a despărțit Priscilla de Elvis Presley: Era dragostea vieții mele

Deși Priscilla Presley îl consideră pe Elvis Presley „dragostea vieții ei”, știa la vârsta de 27 de ani că trebuie să-și pună capăt căsniciei.

Priscilla a fost alături de regele rock and roll-ului mai bine de un deceniu și, deși nu a încetat niciodată să-l iubească, trebuia să experimenteze viața în afara relației lor. Totuși, chiar și așa, Priscilla susține că părăsirea lui Elvis a fost cea mai grea decizie pe care a trebuit să o ia vreodată.

Cum s-au cunoscut Elvis Presley și Priscilla Presley?

Priscilla fusese invitată să participe la una dintre petrecerile lui Elvis la vârsta de 14 ani. Fiind o fană înrăită a lui Elvis, nu-i venea să creadă că o vrea acolo și se simțea copleșită.

Priscilla dezvăluia la un moment dat că Elvis nu și-a putut lua ochii de la ea toată noaptea. Când a început să cânte pentru oaspeții săi, a tot încercat să-i atragă atenția Priscillei.

„Mi-am ridicat privirea și l-am văzut pe Elvis încercând să-mi atragă atenția”, scrie ea. „Cu cât încercam să răspund mai puțin, cu atât a început să cânte mai mult doar pentru mine. Nu-mi venea să cred că Elvis încerca să mă impresioneze.

„M-am simțit ca Cenușăreasa”, adaugă ea.

Chiar dacă Priscilla s-a gândit că îl va mai vedea niciodată pe celebrul star rock, el a continuat să o invite să participe la mai multe petreceri. Era uimită că cel mai faimos bărbat din lume o dorea. Și cu cât îl cunoștea mai mult pe Elvis, cu atât îl iubea mai mult.

De ce și-a încheiat Priscilla Presley relația cu Elvis Presley?

În ciuda pasiunii Priscillei pentru Elvis, ea recunoaște că să îi fie parteneră de viațăl a fost prea solicitant. Cântărețul nu a lăsat-o pe Priscila să aibă o carieră sau o viață proprie, lăsând-o adesea incredibil de izolată. Elvis se aștepta ca Priscilla să renunțe la totul pentru el și în cele din urmă a devenit prea obositor.

„Nu am trecut prin anii adolescenței ca o fată normală, evident, așa că a trebuit să mă adaptez”, dezvăluie ea pentru Loose Women. „Așa că am urmat ceea ce a făcut el. I-am trăit viața. Am văzut filmele pe care a vrut să le vadă. Am ascultat muzica pe care a vrut să o asculte. M-am dus în locuri în care mergea el, așa că m-am cam pierdut. Ca femeie, nu știam cine sunt”, a adăugat ea.

Priscilla Presley a fost șocată de moartea lui Elvis

„Nu am divorțat de el pentru că nu l-am iubit”, continuă ea. „Era dragostea vieții mele, dar trebuia să aflu mai multe despre lume”.

„Nu mi-a fost credincios, nu că ar fi avut pe cineva special, dar atunci când ești în domeniul divertismentului există întotdeauna asta și am încercat să întorc spatele, dar pur și simplu nu am vrut să-l împart. Atât de simplu”, a spus ea.

„Oricât de mult și-ar fi dorit să fie căsătorit și să aibă o familie, nu știu dacă a fost vreodată făcut pentru a se căsători pentru că nu cred că ar fi putut fi vreodată credincios unei singure femei.„

După divorțul lor, ea și Elvis au rămas incredibil de apropiați. Au început chiar să se iubească și să se înțeleagă mai mult decât în ​​timpul căsătoriei lor.

Și când Priscilla a aflat că Elvis a murit, ea recunoaște că și ea „a vrut să moară”.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel