Un nou studiu realizat in Statele Unite ale Americii, la Universitatea Purdue, a conchis ca este foarte indicat sa adaugi ou la fiecare sala pe care o faci.
Studiul a aratat ca persoanele care adauga oua fierte in salatele de rosii, morcovi, cele versi sau cele de spanac se bucura de un efect mult mai sanatos si mai puternic a nutrientilor din acele salate, asupra organismului.
Motivul pentru care se intampla acest lucru este ca oul pare sa creasca valoarea nutritiva a ingredientelor din salate, ceea ce duce la un aport mai mare de nutrienti liposolubili (carotenoizi) ce ajuta mult la diminuarea inflamatiilor.
Continuarea pe lyla.ro.
Monitorizarea femeilor însărcinate a trecut de Senat. Proiectul de lege prin care se asigură accesul…
Cele mai cunoscute remedii biblice. În căutarea unor metode naturale și tradiționale de vindecare, mulți…
În România avem peste 30 de specii de căpuşe. Cum ne protejam de acestea. Căpuşele…
Horoscop rune 29 aprilie - 5 mai 2024. Mihai Voropchievici oferă cele mai așteptate previziuni…
Când ieși la pensie vrei să te muți în Franța sau Italia? Un american explică…
Sentimentul de EUFORIE dinaintea morții. Deși majoritatea oamenilor experimentează un val copleșitor de frică înainte…