Sari la conținut

De ce să spunem rugăciunea ”Tatăl Nostru” seara. Prof. Vlad Ciurea: „Are legătură cu memoria”

De ce să spunem rugăciunea ”Tatăl Nostru” seara. Rugăciunile sunt cea mai puternică legătură cu divinitatea. Tatăl Nostru este una dintre cele mai sincere și puternice rugăciuni, rostită chiar de Fiul lui Dumnezeu.

De ce să spunem rugăciunea ”Tatăl Nostru” seara. Prof. Vlad Ciurea: „Are legătură cu memoria”

Când trebuie să ne rugăm și când trebuie să rostim rugăciunea Tatăl Nostru? Prof. Vlad Ciurea spune că rugăciune  se spune seara. Dar ce legătură are rugăciunea cu memoria?

”Trezirea cât mai de dimineață: 5.00, 5.30. Deschizi geamul. Un pahar cu apă plată. Fără alte medicamente. Și încetișor, nu vă grăbiți, avem tot timpul. Duș de dimineață, înviorare. Timp pentru toate. Ascultați o melodie care vă place. Încercați să stați la masă, să ascultați muzică, să luați în liniște micul-dejun, care e pentru a porni tot organismul.

Deplasarea spre locul de muncă nu trebuie făcută pe fugă și în claxoane” a povestit neurochirurgul Vlad Ciurea, în cadrul podcastului lui Damian Drăghici.

”Lumea uită că organismul se reface în somn. După deprivarea de somn, urmează solicitarea organismului, urmează alcool tare, urmează cafele. Duc la o biciuire a sistemului nervos. Și apoi te trezești la o anumită vârstă că ești ca o epavă.

Tatăl Nostru se spune seara. De ce? S-a implementat în creier

Întorcându-mă la somn, este fantastic! Dacă vreți să memorați o melodie, citiți versurile de câteva ori seara, înainte de somn, se implementează. Tatăl Nostru se spune seara. De ce? S-a implementat în creier. Este foarte interesant. A doua zi, le aveți pe toate în memorie”, a explicat prof. dr. Vlad Ciurea.

”Rugăciunea este făcută, pe de o parte, să te apropie de Dumnezeu, iar pe de altă parte e ca și cum te-ai curăța. Este bine să te rogi și să și mulțumești. Amândouă sunt binevenite. Când fac o operație mai deosebită, de ce să nu spun și în suflet și cu vorbe: Doamne, ajută-mă! Este atât de frumos. Mai este ceva: să nu înjuri. Eu știți că nu știu să înjur?”, a conchis celebrul medic.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel