duminică, decembrie 4, 2022

De ce și-a făcut ÎPS Teodosie cont de TikTok: „Aceste restricții…” „Nu este nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat toate. Să-L lăsăm pe Dumnezeu…”

 

Arhiepiscopia Tomisului a anunţat că are, de miercuri seară,  2 noiembrie, cont de TikTok.

ÎPS Teodosie a apărut deja în câteva filmuleţe cu diferite îndemnuri, precum cel ca oamenii să se roage ca Dumnezeu să dea „lumină în mintea şi în conştiinţa cârmuitorilor”, „începând de la cei care sunt în vârful conducerii europene şi mondiale”.

Te-ar mai interesa: Horoscopul banilor pentru decembrie. Mihai Voropch...

Contul de pe TikTok al Arhiepiscopiei Tomisului are deja peste 2.000 de următori şi peste 8.000 de aprecieri, iar până acum au fost postate deja nouă clipuri cu mesaje ale arhiepiscopului Tomisului.

George Simion, fanul principal al ÎPS Teodosie

Unul dintre cei care apreciază această inițiativă este George Simion, care l-a și felicitat pe ÎPS Teodosie.

“Ne găsim şi pe TikTok cu numele Arhiepiscopia Tomisului unde ÎPS Teodosie şi alţi preoţi şi teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt şi la obiect învăţături creştine. Doamne ajută!”, a menționat Arhiepiscopia Tomisului.

Se aud atâtea zvonuri, bieții oameni ies să manifeste pentru necaz, sărăcie. Drept să vă spun, aceste restricții de la curent, de la căldură, să stabilească administrația ce temperatură să ai în casă este ceva care tulbură firea oamenilor.

Te-ar mai interesa: Ce faci când ai o urgență medicală în weekend? Dr....

Nu este nicio logică în aceasta. Dumnezeu ne-a dat toate. Să-l lăsăm pe Dumnezeu, să ne rugăm la Dumnezeu ca toate cele așa-zise amenințări ale răului să se transforme în raze de bine”, spune IPS Teodosie într-un prim mesaj transmis pe TikTok.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private