duminică, noiembrie 27, 2022
Elena Udrea: Primele imagini de pe targă, la spitalul unde a fost dusă. Fostului ministru i se făcuse rău dimineață în penitenciarul unde este încarcerată.

Fostul ministru Elena Udrea a ajuns de urgenţă la Spitalul de Urgenţă din Ploieşti după ce joi dimineaţă i s-a făcut rău în închisoare.

Personalul Penitenciarului Târgşorul Nou a chemat ambulanţa iar fostul ministru a fost dus pe targă la spital pentru investigaţii medicale.

Elena Udrea a fost adusă cu ambulanţa la Spitalul Judetean de Urgenta Ploiesti de la Penitenciarul Târgoşor, acolo unde se află încarcerată pentru a-şi ispăşi pedeapsa de şase ani de închisoare primită în dosarul Gala Bute.

Te-ar mai interesa: Cum arată sora lui Mihai Trăistariu. Este cu 13 an...

Fostul ministru a fost adus la Unitatea de Primiri Urgente, sub pază, potrivit prahova-news.ro.

Postlipotimie

„La ora 11:36, s-a primit o solicitare de la Penitenciarul Târgşor pentru femeie în vârstă de 49 de ani cu status postlipotimie. La solicitare s-a deplasat o ambulanţă cu medic.

La sosirea ambulanţei, pacienta era conştientă, stabilă hemodinamic. Pacienta a fost transportată la UPU Ploieşti pentru investigaţii suplimentare”, arată SAJ Prahova, citată de prahova-news.ro.

Între timp, Elena Udrea s-a intors la penitenciar. Aceasta a petrecut aproximativ trei ore la spital.

Reamintim că Elena Udrea se afla incarcerata la Penitenciarul Targsor din luna iunie a acestui an.

Te-ar mai interesa: Ce nu ai voie să faci de Sfântul Andrei. Vei fi ur...

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private