Sari la conținut

De ce William nu-l poate ierta pe Prințul Harry. Motivul apărut în presa britanică

Sursă: EVZ

După înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, William și Harry au cerut un armistițiu care s-ar putea să se încheie în curând, deoarece Prințul de Wales „pur și simplu nu-l poate ierta” pe Ducele de Sussex pentru felul în care s-a comportat, deoarece nu și-a imaginat niciodată că i-ar putea ataca pe ai lui. familie.

Prințul William rămâne rănit de comportamentul lui Harry

Potrivit expertului regal Katie Nicholl, autoarea cărții The New Royals: Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown, este puțin probabil ca noul Prinț de Wales, în vârstă de 40 de ani, să-și ierte fratele, în ciuda faptului că păreau uniți în timpul înmormântării reginei Elisabeta a II-a.

Sursă: EVZ

De ce nu își vorbesc Harry și William ?

Katie a explicat că „William pur și simplu nu-l poate ierta pe Harry, nu doar pentru comportamentul său și pentru ceea ce a făcut și pentru cum a făcut-o.” Ea a adăugat: „Întotdeauna a crezut că Harry va fi omul lui, acum e pe cont propriu. Slavă Domnului că o are pe Kate lângă el, altfel ar fi singur.”

Regina Elisabeta a II-a a suferit și ea de pe urma deciziilor Prințului Harry

Expertul a subliniat, de asemenea, că Prințul William a remarcat modul în care Regina Elisabeta a rămas „profund rănită și epuizată” de decizia lui Harry și Meghan de a demisiona din funcția de membri seniori ai Familiei Regale și de a se muta la Los Angeles și de când i-au refuzat invitația în Marea Britanie, ca ultima petrecere pe care Majestatea Sa a organizat-o cu toți nepoții și strănepoții ei.

„Regina a fost, de asemenea, dezamăgită când Harry și Meghan nu s-au întors în Marea Britanie în august cu Archie și Lilibet, unde găzduia o „petrecere anuală la Sandringham cu nepoții și strănepoții ei”, menționează Nicholl.

Kate și William sunt ușurați că Meghan și Harry nu mai fac parte din familia regală

Totuși, același biograf regal asigură că William și Kate se simt mai bine acum că ducele și ducesa de Sussex nu mai fac parte din familia regală, deoarece simt că pot evita toată drama care se învârte în jurul lor.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: