miercuri, ianuarie 26, 2022

De este bine să pui un ou pe noptieră înainte de culcare. Procedura durează doar 5 minute! Nici prin cap nu îți trece ce efect are pentru organism.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a explicat care este motivul pentru care pune un ou crud într-un pahar pe noptieră înainte de culcare.

Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse ce putem face pentru a scăpa de energiile negative care ne înconjoară.

Te-ar mai interesa: Pfizer și BioNTech lansează primul studiu al unei ...

Bioenergoterapeutul susține că avem nevoie de un singur ou, iar procedura durează aproximativ 5 minute.

“Una dintre metodele de curățare și a organismului, dar și a spațiului, pentru că oul este celulă vie, e foarte important să luăm un ou crud și să-l purtăm pe corpul nostru, să-l rostogolim ușor pe tot ce înseamnă corpul nostru. Nu contează ordinea sau direcția, ci să mergi pe tot corpul. E bine să faci chestia asta vreo 5 minute, după care să-l spargi și să-l arunci”, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.


Oul captează informațiie pentru că el este un captator

“Eu zic să nu-l spargi, ci să-l arunci așa la gunoi”, a completat Mihai Voropchievici.

Te-ar mai interesa: Pune ceapă în șosete în timp ce dormi și vezi ce s...

Ce se întâmplă dacă pui pe noptieră un ou. “Dacă vrem ca toate energiile și toate bolile sau neajunsurile din corpul nostru să dispară, luăm un pahar de sticlă, mai înalt, fără model, curat, spargem un ou în el, dar gălbenușul să rămână întreg și turnăm apă peste el. Și-l punem pe noptieră la capul nostru seara.

Veți vedea că face niște bulbuci în apă care sunt legați de ou cu câte un fir. Aici îți dau explicația de ce când se duc la vrăjitoare li se zice ‘dom’le, am stricat oul și era negru. Ele iau energia de pe om cu oul, pentru că îl poartă pe corpul uman și oul captează informațiie pentru că el este un captator”, a adăugat Lidia Fecioru.

Te-ar mai interesa: Strigătul celebrului profesor Leon Zăgrean: NU VAC...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri

Stiri Calde (citeste aici)

spitale private