marți, iunie 2, 2020

O tânără de 19 ani suferă de o afecțiune care o face să arate ca și cum ar fi însărcinată în nouă luni, de fiecare dată când mămâncă, iar medicii nu găsesc un leac.

Rachael Harley are o afecţiune digestivă, din cauza căreia, ori de câte ori mânăncă, stomacul i se umflă foarte tare iar tânără acuză dureri insuportabile.

burta

Medicii au diagnosticat-o cu adeziuni abdominale, însă pentru afecţiunea ei nu există un remediu.

Citește și:

În încercarea de a-i găsi un tratament, medicii au decis să o opereze şi i-au eliminat mai multe fibroame din stomac. Soluţia se pare că nu a dat rezultatele aşteptate deoarece simptomele şi durerile au revenit la scurt timp de la intervenţia chirurgicală.

„După operaţie am început să mă îngraş, dar la un moment dat durerile au revenit. La scurt timp am început din nou să slăbesc pentru că nu puteam să mănânc. De fiecare dată când o făceam, burta mea creştea atât de mult încât aveam impresia că mai am un pic şi nasc. E îngrozitor. E ca şi cum mi-ar exploda în orice moment”, a povestit tânăra.

Citește și:

gravida

Medicii cred că o nouă intervenţie ar putea să o ajute pe Rachael Harley să scape de afecţiunea rară de care suferă. Specialiştii sunt de părere că adolescenta va putea duce o viaţă normală dacă vor reuşi să împiedice creşterea fibroamelor.

O astfel de operaţia costă aproape 5.000 de dolari şi nu este deconatată de stat. Astfel, familia tinerei a început o campanie prin care îi roagă pe toti cei care o cunosc pe Rachael, şi nu numai, să o ajute să ducă o viaţă normală.

Parteneri