Sari la conținut

Tragedie în lumea medicală. S-a stins din viață iubitul medic pediatru. „Ne înclinăm în fața amintirii sale”

doliu
sursa foto: arhiva doctorul zilei
Doliu

Spitalul Județean Satu Mare este în doliu după trecerea în neființă a unui medic pediatru foarte apreciat. Este vorba de dr. Nica Mircea Doru. Întregul colectiv al Spitalului Județean de Urgență Satu Mare este alături de familia îndoliată și deplânge moartea unui adevărat profesionist, care a tratat mii de copii de-a lungul carierei sale.

”Cu profundă tristețe anunțăm trecerea în neființă a domnului Dr. NICA MIRCEA DORU medic specialist pediatru. Bun coleg și profesionist dedicat, angajat cu trup și suflet în slujba vieții și a dragostei pentru copii, acesta și-a desfășurat activitatea în secția Pediatrie Tășnad începând cu anul 2006 până la pensionare în 2023.

Cu recunoștință și respect ne înclinăm în fața amintirii sale și transmitem sincere condoleanțe familiei. Priveghiul va avea loc vineri 10 mai ora 18.00, înmormântarea sâmbătă 11 mai la ora 14.00 la cimitirul Rozaliei Carei”, este mesajul colectivului de la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare.

Sursă foto: Spitalul Județean de Urgență Satu Mare

Dedicarea sa față de profesia sa și față de pacienți a fost recunoscută pe scară largă. A fost medic la Spitalul Tasnad, România . Clinica sa din Comuna Iara a oferit consultații și tratamente pediatrice. Dispariția sa este deplânsă de colegi și de comunitatea medicală.

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel