miercuri, martie 3, 2021

Numărul deceselor în România din cauza noului coronavirus a trecut de un prag psihologic. Date de ultimă oră!

Încă opt persoane au murit din cauza noului coronavirus, numărul total ajungând la 400, a informat, vineri, Grupul de Comunicare Strategică.

Alertă în Dâmbovița! Circa 30 de persoane de la Centrul medico-social din localitatea dâmboviţeană Răcari au fost confirmate cu coronavirus şi internate la Spitalul de Infecţioase din Târgovişte, a anunţat, în noaptea de joi spre vineri, primarul Marius Caraveţeanu.

Testarea celor de la centrul din Răcari a fost făcută după ce o îngrijitoare a fost confirmată cu COVID-19.

“Pe scurt: un cetăţean solicită ambulanţa (…) fiind declarat pozitiv! Internat la Spitalul de Boli Infecţioase Târgovişte! Soţia lucrează în centrul medico-social şi a fost prezentă la post până în data de 09.04 fără simptome, fără vagă bănuială că ar putea avea probleme de sănătate! Izolarea în centru s-a realizat în data de 11.04 în conformitate cu Ordonanţa Militară 8/10.04! În acest moment persoanele testate pozitiv sunt preluate şi internate la spitalul de boli infecţioase Târgovişte! Vineri vor fi testaţi toţi colegii aflaţi în izolare la domiciliu!”, a scris, pe Facebook, primarul din Răcari, Marius Caraveţeanu.

DSP Dâmboviţa a început o anchetă epidemiologică la Centrul medico-social de la Răcari.

Conform Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de coronavirus era, joi, în Dâmboviţa, de 31, raportarea fiind făcută înainte de a fi anunţate cazurile de la Răcari.

Ultimele stiri

Parteneri