Declarația ULUITOARE a actriței Maia Morgenstern în scandalul momentului de hărțuire sexuală #MeToo. ”Mă dor tăcerea și neputința…”

Declarația ULUITOARE a actriței Maia Morgenstern în scandalul momentului de hărțuire sexuală #MeToo. ”Mă dor tăcerea și neputința…”
Declarația ULUITOARE a actriței Maia Morgenstern în scandalul momentului de hărțuire sexuală #MeToo. ”Mă dor tăcerea și neputința...”

Campania online împotriva hărțuirii sexuale a stârnit reacții și în rândul vedetelor de la noi. Este și cazul celebrei actrițe Maia Morgenstern, una dintre doamnele de top ale teatrului nostru.

Dup mediatizarea campaniei online împotriva hărțuirii sexuale, cu hashtag-ul #metoo, Maia Morgenstern a luat atitudine și a postat un mesaj pe contul său de Facebook.

„Mă doare până la strigăt, până la disperare. Disperarea pe care ți-o dă neputința. Ciudat, o neputință ce vine din respect și loialitate. Dar tot neputință se cheamă. Mă doare tăcerea cu care a decis să se înconjoare o tânără prietenă.

Dar o respect. Deși mă doare, nu voi trăda încrederea cu care m-a investit. Și nu vorbesc de vreo întâmplare neplăcută, cu iz de gâlceavă de alcov, demnă de paginile vreunui tabloid. ( al carui director a fost… să lăsăm, nu-i așa?) Vorbesc de teroare, amenințări, atacuri verbale, în scris, directe… Am să tac#metoo”, a scris Maia Morgenstern.

 

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook
powered by Binbox