Defecte reparabile de pe corul tau. Ce le cauzeaza si cum sa scapi de ele

Defecte reparabile de pe corul tau. Ce le cauzeaza si cum sa scapi de ele
Defecte reparabile de pe corul tau. Ce le cauzeaza si cum sa scapi de ele

Defectele de piele sau micile imperfectiuni de pe corpul nostru pot fi reparate cu ajutorul unro tehnici la indemana oricui. Mai ales daca sunt cunoscute cauzele lor. In cele ce urmeaza aflati ce fel puteti corecta unele dintre aceste defecte si ce anume le cauzeaza. 

   1. Petele de pe piele

Cauze: Disfunctiuni ale celulelor pielii, pete de batranete(90% din persoanele peste 60 de ani au asemenea pete).

Prevenire: Evitarea expunerii indelungate la soare, in special persoanele cu pielea deschisa la culoare, folosirea cremelor cu grad mare de protectie impotriva razelor ultraviolete.

Sfat: Exista creme pentru indepartarea petelor de pe piele cu extract de patrunjel, de reseda, de frunze de strugurii-ursului si Beta Carotin, care si-au dovedit eficacitatea si au un raport bun calitate-pret.
   2. Cosurile

Cauze: Alimentatia necorespunzatoare, dereglarile hormonale, stresul, alcoolul, nicotina, ingrijirea incorecta a tenului, prea multa expunere la soare.

Prevenire: O alimentatie sanatoasa si echilibrata, cu cat mai multe lichide si foarte putine grasimi, multa miscare, mai ales in aer liber, pentru stimularea circulatiei sangelui si eliminarea toxinelor.

Sfat: Folositi produse cosmetice speciale pentru acnee, dezinfectante. Este greu sa gasiti din prima un produs bun, dar in cazul in care ceea ce folositi in acest moment nu da roade, cautati altceva mai bun.

 

Continuarea pe Lyla.ro

0 distribuiri
comentarii pe aceasta pagina postate direct pe Facebook