Sari la conținut

Delia: Ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii

În timp ce unele vedete au instincte materne puternice, altele nu își doresc să aibă urmași. Printre vedetele de la noi car nu doresc să devină mame se numără și Delia. Ea a declarat în repetate rânduri că îi plac copiii și este înnebunită numai după nepoții ei, dar nu își dorește să aibă copii. 

Delia, destăinuire șocantă: Ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii

Delia Matache, cunoscută mai bine sub numele de scenă Delia,  a explicat de ce nu dorește să aibă urmași. Artista de 40 de ani spune că oamenii care nu au copii ar trebui felicitați. Ea a continuat spunând că „este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău”.

„De ce nu fac copii? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac copii pentru că toată lumea face și suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți, adică ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, este plină planeta de noi și nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău. Consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm”, a zis Delia.

Nu stau eu așa bine fără stres? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu?

„Nu! De ce să fac? Încă unul? Nu, frate, lasă să nu fie. Dar nu stau eu așa bine fără stres? Dar nu stau eu așa bine fără obligații? Dar nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc acasă când vrea inimioara mea? Dar nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da, deci dacă vrei complicații, fă un copil!”, a spus Delia.

Delia nu este singura artistă care nu vrea copii. Kim Cattrall, Ellen DeGeneres,  Oprah se numără printre vedetele internaționale care nu sunt pregătite să aibă copii.

Să am un copil nu face parte din planurile mele

Kim Cattrall – ”Am realizat că toată presiunea vine din exterior și am știut că nu sunt pregătită să devin mamă. Să am un copil nu face parte din planurile mele deocamdată”, a declarat actrița din Sex And The City într-un interviu.

Ellen DeGeneres – ”Probabil că am fi niște părinți minunați. Dar dacă nu ești făcut pentru asta, e nevoie de multă muncă și responsabilitate. Nu aș vrea să fac ceva greșit. Iubim în schimb animalele pe care le avem”, a spus Ellen cu privire la faptul că ea și Portia de Rossi au ales să nu aibă copii.

Helen Mirren – ”Nu a fost acesta destinul meu. Am tot așteptat să se întâmple, dar nu a fost să fie și nu mi-a păsat ce au spus oamenii”, a mărturisit actrița.

Oprah: Nu am făcut copii

Oprah – ”Nu am făcut copii, nici nu m-am gândit vreodată să am copii”, a spus prezentatoarea în direct la TV.

Nu e ok să pui asemenea presiune pe oameni

Jennifer Aniston – ”Nu am această listă cu lucruri pe care trebuie să le fac neapărat. Calitatea mea de femeie sau valoarea mea nu depind de asta. Am conceput o mulțime de lucruri. Nu e ok să pui asemenea presiune pe oameni”.

Dolly Parton – ”Am crescut într-o familie cu încă opt frați mai mici. Toți au avut copii și i-am iubit nespus. Acum, la rândul lor, și ei au copii și îmi iubesc și strănepoții. Mă gândesc adesea că nu mi-a fost dat să am copiii mei, așa că îi iubesc pe ai altora.

Miley Cyrus – a declarat pentru Elle Us în 2019: ”Facem același lucru pe Pământ de atâta timp. Tot luăm și luăm și ne așteptăm să producă în continuare. Și el e extenuat. Nu mai poate să producă. Refuz să fac un copil într-o asemenea lume. Până când nu o să simt că poate locui pe o planetă cu pești în apă, nu mai aduc pe lume încă o persoană care să aibă de-a face cu asta”.

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si:

Doctorul zilei whatsapp channel