Sari la conținut

Prințul Harry, infidel? Ar fi înșelat-o pe Meghan cu o femeie celebră

Ducele și ducesa de Sussex formează astăzi un cuplu puternic și stabil, dar la început, când s-au cunoscut soarta lor a fost incertă, atât de mult încât Prințul Harry s-a întâlnit cu o altă femeie în timp ce începea să o cunoască pe Meghan Markle. Totuși, ducesa de Sussex era și ea într-o relație când a început să se întâlnească cu actualul soț.

Ea este modelul cu care Harry s-a întâlnit

Experta regală Angela Levin a scris cu mult timp în urmă despre aventura prințului Harry cu modelul Sarah Ann Macklin, dezvăluind că ducele de Sussex s-a întâlnit cu Meghan Markle și manechinul o vreme.

Meghan Markle se întâlnea cu altcineva când l-a cunoscut pe Harry

Când Meghan și Harry s-au cunoscut în 2016, ea locuia cu fostul ei iubit, bucătarul Cory Vitiello. Unii cred că ducele și ducesa de Sussex ar fi fost infideli la începutul relației lor.

„În primele etape ale relației sale cu Meghan, se credea că Harry s-a întâlnit cu modelul Burberry Sarah Ann Macklin”, a spus Levin.

Sursă Photo: Panorama

Relația lui Harry cu Sarah Ann Macklin

„S-au întâlnit la o petrecere privată, i-a luat numărul și a bombardat-o cu sms-uri. Dar s-a dovedit a fi doar o aventură”, întrucât nu au continuat idila, a declarat scriitorul.

„Sunt destul de diferiți. Ea duce o viață foarte sănătoasă și abia bea, iar în acest sens erau pe o altă lungime de undă. Harry a fost puțin evaziv cu ea”, a dezvăluit un prieten.

Până la urmă Meghan și Harry au decis să fie împreună

„A existat o oarecare confuzie, dacă Meghan s-a despărțit sau nu la acea vreme de iubitul ei de doi ani, celebrul bucătar Cory Vitiello”, a spus expertul regal. Așa că se crede că atât Markle, cât și Harry au fost sinceri la început în privința întâlnirii cu alte persoane, dar după chimia dintre ei, ar fi decis să fie împreună.

La rândul ei, Sarah și-a continuat cariera de model și nutriționist după ce s-a încheiat aventura cu Prințul Harry, devenind o personalitate influentă pe rețelele de socializare.

 

 

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Doctorul zilei whatsapp channel