vineri, august 12, 2022

Demisionează Raed Arafat? Creatorul SMURD, a făcut duminică seară câteva precizări în legătură cu presiunile care se fac la adresa pentru a demisiona.

Demisionează Raed Arafat? „Nu sunt lipit de scaun, dar nu demisionez. Dacă sunt demis, e dreptul oricui să facă asta, să mă demită dacă vor. Ce consider după tot ce s-a întâmplat în ultima perioadă este că atacurile sunt intensificate, pentru că atacurile sunt, de foarte mult, cu mesaje prestabilite. Mesaje coordonate precum sau au fost mesaje prin social media. Apoi s-au intensificat după apariţia faimosului film înainte de comemorarea de la Colectiv, pe care cineva l-a avut şi l-a dat abia atunci. Eu trebuie să clarific ceva: nu conduc IGSU. Eu coordonez DSU. IGSU este condus de un general, care îl comandă”, a spus Raed Arafat, duminică seara, la Antena 3.

Te-ar mai interesa: Vedeta lunii SEPTEMBRIE: zodia care va avea noroc ...

Demisionează Raed Arafat? Arafat crede că ar putea urma un exil la Târgu-Mureş şi că nu va accepta poziţii date la nivel de stat. „Sunt destule oportunităţi în altă parte, unde nu mă consideră bătrân. Şi sunt convins că în secunda în care zic: , o să vină şi altele. Varianta a treia ar fi să stau la UPU Târgu Mureş, dar după o lună, două o să mă toace. Probabil că asta o voi face după ce se decide, plecarea din ţară. Nu există altă alternativă. Eu nu accept poziţii date, la nivel statal. Nu negociez poziţii. Dacă este să mă duc afară, mă duc pe efort propriu. Mă duc în primă fază la Târgu Mureş şi ştiu cum să rezolv o treabă şi să fac ceva util”, a răspuns Arafat.

Te-ar mai interesa: Cât putem păstra ciorba la frigider și la ce tempe...

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Parteneri
spitale private