Ingrediente:
1 cană fulgi de ovăz
1 cană făină integrală
2 căni lapte vegetal (soia sau migdale)
1 linguriță rasă de sare
4 linguri ulei de măsline
1/2 cană stafide
1/2 cană nuci
Se mixează împreună toate ingredientele. Compoziția trebuie să aibă consistența smântânii, dacă e necesar adăugați puțină apă. Se coc clătitele în tigaia de teflon. Se ung cu pastă de susan, feliuțe subțiri de banane, sos de căpșuni și fulgi de cocos.
Sursa: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10202919626191514&set=a.10202877247732079.1073741832.1828756362&type=1&theater
Boala Huntington este o afecțiune ereditară care provoacă degradarea progresivă a celulelor nervoase din creier,…
Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, a declarat despre scandalul de la Spitalul Sfântul Pantelimon că a…
Oamenii de știință au studiat ani de zile efectul dietei şi al stilului de viaţă…
În contextul scandalului legat de medicul Cătălin Cîrstoiu, care s-a retras din cursa pentru Primăria…
Potrivit estimărilor, numărul persoanelor care suferă de demenţă la nivel mondial aproape se va tripla…
Credincioşii ortodocşi şi greco-catolici sărbătoresc duminică Învierea Domnului, cea mai mare sărbătoare a creştinilor. Patriarhul…