Sari la conținut

Desertul păcătos de apetisant, pentru o seară romantică. Negresă cu miez umed și nucă, doar pentru îndrăgostiți

Sigur doriți să vă surprindeți partenerul într-o seară romantică, pentru a aduce un plus de pasiune în cuplu. O variantă care nu dă greș niciodată este pregătirea unui desert. Ciocolata este foarte indicată, mai ales că are proprietăți afrodisiace.

Surprindeți-vă partenerul cu această negresă cu miez umed și nucă, doar pentru îndrăgostiți. Este ceva foarte ușor de preparat, iar secretul stă în coacere.

Apetisantul și senzualul miez umed va depinde de cât de mult veți ține prăjitura la cuptor.

E bine să vă ajutați de o scobitoare și să încercați aluatul din 10 în 10 minute. Lăsați consistența cât vă doriți de moale, dar cu cât este mai moale, cu atât este mai senzuală.

Pentru o plăcere intensă a gustului, serviți negresa cât este caldă, cu interiorul cremos și fierbinte, asortat cu înghețată de vanilie și zmeură proaspătă.

Va fi un regal gustativ, care vă va da o stare bună, relaxată și încărcată de serotonină, perfectă pentru o seară în doi.

Aveți nevoie de 4 căni de făină, 2 de zahăr, jumătate plic praf de copt, cacao în funcție de cât de neagră vreți să fie, jumătate de cană sau chiar o cană. Alegeți cacao de calitate, este un ingredient important. 2 ouă întregi, 1 cană lapte cu 3,5% grăsime, jumătate de pachet de unt. Amestecați toate aceste ingrediente cu mixerul, iar când vor fi încorporate perfect, turnați compoziția în forma dorită. Apoi adăugați miez de nucă mărunțit, cât vă place.

Înainte de a introduce la cuptor, în mijlocul recipientului introduceți 10 pătrățele de ciocolată neagră.

Se lasă la cuptor aproximativ 20 de minute. Va fi surpriza perfectă pentru persoana iubită din viața dumneavoastră.

Doctorul zilei whatsapp channel

Informațiile prezentate în acest website au caracter informativ și nu înlocuiesc diagnosticul medical sau prospectul produselor. Orice decizie privind sănătatea dumneavoastră trebuie luată doar în urma consultării medicului.

Mai citeste si: